Verildimi bilmiyorum yeni izledim yıllar önce Saruhanlı-Akhisar arasında bizi böyle sollayan bir genç kaza yapmıştı aynısını görünce ekleyim dedim
‪Hatalı Sollama ve sonucu !!!‬‏ - YouTube
Verildimi bilmiyorum yeni izledim yıllar önce Saruhanlı-Akhisar arasında bizi böyle sollayan bir genç kaza yapmıştı aynısını görünce ekleyim dedim
‪Hatalı Sollama ve sonucu !!!‬‏ - YouTube
çok kötü girdi tır da hafif savruldu..Allah korusun cümlemizi arkadaşlar hatalı sollama yapmayalım.
çok kötü ya Allah kimsenin başına vermesin.
ama şimdi burda sollamaya cıkan zaten malın önde gideni. ilk aracı geçememişsin tırı nasıl geçmeyi dusunuyosunda ortadan bodozlama gıdıyosun.madem geçemiyosun gir tırın arkasına.yada tam sola kır gıtsın.kafa kafaya vurmaktan ıyıdır.
ikinci mal karsıdan gelen.tamam karsıdakı hatalı sollama yapmıs ama sen nıye yavaslamıyosun.hatasız olunca olumsuzmu oluyosun.
3. mal kameranın oldugu araç.madem sollamıyosun onundekı aracla arana mesafe koyda sollayan adam oraya gırebılsın.
o kadar sıkısık trafikte bile bile lades olmus
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Karsidan gelen araba TIR'la araya girip gecebilirmis aslinda
Makas atmaya alisik olmak bu tip durumlarda ise yariyor vallaCok kez pacayi kurtardik boyle durup dururken baskasinin hatasindan dogan acil durumlarda
Valla buradaki tek suçlu hatalı sollamaya çıkan adamdır o da şu an muhtemelen aramızda değildir.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
bence olayda en şanslı kameranın olduğu araç. tırın kasaya çarpmasa kafadan girecekti kameralı arabada..
mallıktan başka birşey değil birde bu avrupada araçlardaki kamera olayını anlamış değilim bilen varsa açıklar mı ??
Cam car video çekmek için mi yavaşlamadı acaba diye düşündüm doğrusu.Halbuki yavaşlasa ve tırla arasında biraz daha boşluk olsa sollamaya çıkan araç o boşluğa girebilirdi.
İkincisi de karşıdan gelen ve kazaya karışan diğer araç ama hızlı geliyordu yavaşlamaya bile fırsat kalmadı sanırım.
şöför hiç bi zaman kendi tarafını vurmaz derlerdide inanmazdım harbiden diğer taraftan vurdu![]()
Livestrong
Kafa kafaya kalındığında karşıdakiyle saniyeler içinde hangi tarafa kaçacağı konusunda anlaşamayıp aynı tarafa kaçmak gibi lanet bişey yok.
çok kötü valla ..allah korusun ..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
1 ay önce buna benzer bişey az daha bizim başımıza geliyordu, kayseri - ankara yolu tahmini 30. kilometrede, yol yapım çalışması vardı, yol tek şeritti, boğazlıyana gidiyoruz ben ve Focus ST , ST'nin önündede Getz var, aramızda ki mesafeler yakın sayılır,
bir anda Getz sağa kırdı, ardından ST sami abim sağa kırdı, karşımda Fiestayı görmemle sağa kırmam bir oldu, Fiesta tırları sollamaya çıkmış, ama hızı rahat 130-140 vardı,
yanımdan nasıl geçti gitti, nasıl kurtardım halen anlayabilmiş değilim
verilmiş sadakamız varmış, bu tür yollarda böyle dengesizler kesin oluyor...
O hızda ve o görüş açısında karşıdan gelen aracın yapıcağı hiç birşey yok belki o an aynaları çamurlukları surterek sıyrılabilirdi ama ondan sonra toparlayamayıp taklaya gelip sonu şarampol olurdu bence.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)