Uzun uğraşlar sonucu tamamen kendim yaptığım rexim tüm cıvatalarında parmak izimin olması beni ona daha çok bağlıyor
![]()
Uzun uğraşlar sonucu tamamen kendim yaptığım rexim tüm cıvatalarında parmak izimin olması beni ona daha çok bağlıyor
![]()
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
yapılışını çilesini az cok takip ettigim bir arac verilen emeklerin tümünü karsılıgıyla veriyor kazasız belasız kullan okan aga![]()
hey masallah korhanla zaten baslamıstı crx sevgım b16 da konunca tadından yenmez...kazasız belasız kardesım
şükür çıktıçok uğraştın sonunda bitti okan
rengidede kesinlikle çok iyi bir seçim yaptın... ama bir an önce sıfır ön farlar parklarla ( sarı değil beyaz ) yan marşpiyeli kapı etek altı marşpiyeline el at + bide oem Ön tampon lipi takıldımı yemede yanında yat olacak
![]()
tşk.ler arkadaşlar
timu eksik malzemesi yokta 2 senedir uğraşıyorum aracı zor sokabildiğim garajda o yüzden biraz tadını alma durumundayım su anda senelik izine çıkınca tüm parçaları yerlerine monteleceğim spoon lip, wing spoiler düşünüyorum
OKAN YILMAZ
maşallah güzel olmuş kazasız belasız.
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
günkut bu siteye hiç eklenmediği kadar yapım aşaması varama bi nerden nereye yapalım
ilk geldiği gün
Şöyle bi spoiler vardı tavandada şahin şıpıldak
Sonra beyaz olduk tavandaki şıpıldak söküldü oem sanrufu takıldı değişimlerin hepsi bu küçük garajda yapıldı ah biraz geniş olsaydı...
Sonrasıda bu şekilde soyulduk yinekomple boya kazındı
kaportası komple yenilendi.. tavanıda CRX exclusive tarzı panaroma yaptık
Bahçedeki fırınne fırın ama
araç içi ile motor içide siyah olsun istedim
Boya gunmetal şekilleniyor gibi
ve motor bu garaj çok mübarek biryer..
daha sonrakiler zaten yukardabaya oldu kesip kesip aldım
OKAN YILMAZ
gozun aydin kardesim
Allah agiz tadiyla binmesi nasip etsin
emeklerine degdi bence
cok sevindim bitirmene
maşallahhh emek dıye buna derım ben![]()
merak ettıgım bır konu swap kıt mı kullandınız yoksa orjınan vtı nın akslarını kullandınız kulak olarak da ?
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
abi oem vti aks leri direk oluyor rexe kulak konusuda hassportlar aşırı pahalı motoru istediğimiz noktaya getirip kulaklara lama yaparak hem cıvata hem kaylakla sağlamlaştırıp custom yaptık arkadaki kulak rexlerde huydur sürekli parçalanır onu kauçuktan yaptık komple diğer kulakların içleri meges ile dolduruldu
OKAN YILMAZ
okan eline saglık kardeşim şahane olmuş aracın
d16 yı bıraktın b16 ya geçiş yaptın he
valla süper olmuş güle güle bin maşaallah
herkeze teşekkür ederim arkadaşlar 2 sene uğraştımsonunda binip gazlamak gerçekten deydi dedirtiyor
tşk. ederim abi d16 tıdan bir sefer korktuğum için b16 oldu hayırlısı ile
olacak hayırlısı ile polisle bu aralar uğraşmak istemediğimden zevkini alayım bari durumu egsoz dahi yok herşey garajda zamanı gelince takıcam hepsini
OKAN YILMAZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)