Arkadaşlar bu kredi kartlarındaki yıllık kart aidatı bedeli almaları yasalmı ? Son durum nedir bunla ilgili basında çok değişik haberler var.Bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı ?
Arkadaşlar bu kredi kartlarındaki yıllık kart aidatı bedeli almaları yasalmı ? Son durum nedir bunla ilgili basında çok değişik haberler var.Bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı ?
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
bugün haberlerde okudum bir tüketici mahkemeye vermiş ve kazanmış 6 yıllık geçmişe dair aidatları iade alacakmış
Forumda bu konu ile ilgili çok başlık açıldı arama yaparsan daha faydalı bilgilere ulaşabilirsin..
-Kaymakamlıkta bulunan hakem heyetine verirsen dekontları geçmiş yıllara ait paranı da geri alırsın..
-Uğraşmak istemiyorsan bankanı ara sana bu seneye ait yıllık ücreti bonus olarak geri yüklerler ama telefonda kararlı olduğunu ses tonu ile karşındakine yansıt..
-Daha pek çok yolu var ama en kısa ve sağlıklısı bunlar dediğim gibi daha fazla detay için arama butonu![]()
Benim kullandığım tüm bankalar iade ediyor birtek garanti bu konuda inatçı idi taa ki geçen haftaya kadar. 45 tl kart aidatı kestiler aynı şekilde banada yasal alıyoruz dediler , bende ciddi olarak kartı kapatma işlemine başladım son aşamada 50 tl bonus ile işi çözdük![]()
ne yapmamız gerekiyo dilekçe filan mı vercez ? nereye başvurcaz ? detaylı bilgi verirse bilgisi olan diger magdur arkadaşlarda bilgilenmiş olur
teşekkürler
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
12 senedir kart kullanıyorum, 3 farklı kartdan bu geri aidat iadesi ile güzel para kaldırırım başvurayım![]()
600 Lira kart başı desek 1800 lira iyi para![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
1- Bankanızın müsteri hizmetlerini arayarak,,(kredi kartı yada bankamatik kartı) geçmişe dönük hesap ekstrenizi istiyorsunuz,,(email,fax)
2- Gelen ekstrelerde kesilen yıllık aidat ücretlerini yada hesap işletim ücretlerinin çıktısını alıyorsunuz
3- İkamet ettiğiniz ilçeye bağlı,, tük.hak.heyetine gidip,,Matbu Evrak dilekçesini dolduruyor,, arka tarafına çıktılarınızı ekliyorsunuz,,
4- Pul parasını ödeyip (yazışmalar için alınıyor),, işlemin nezaman biteceği sorulup,,tük.hak.hey.telefon numararasını alıyor,, tşk edip ayrılıyoruz
5- Nasıl haberimiz olacak sorusunada,,Posta ile bize haber gönderiyorlarmış,,(gerçi bana posta hiç gelmedi,,ama arkadaşıma gelmişti) telefonla arada bir arayıp soruyoruz,, yada bulundukları binada
sonuçları panoya asıyorlar,,gelsin paracıklar
![]()
şubat ayı ve temmuz ayı ekstrelerinde oluyor bunlar di mi yanlış hatırlamıyorum.
Failure is not an option.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)