bu aracı bilen tanıyan varmıdır acaba
Volkswagen Polo 1.9 TDI Sportline 2006 Model 27.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 55400848
bu aracı bilen tanıyan varmıdır acaba
Volkswagen Polo 1.9 TDI Sportline 2006 Model 27.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 55400848
alınır yüklenir sapıkça torka kavuşturur. Projelik bir pd ve hafif bir kasa. Bkz:Mehmet Gazihan Polo.![]()
Yarış için gelip yarışmayan bir araçsa alınır. Benimde dikkatimi çekti 2 gün önce ama tam boşline alet. klima bile yok görünen. Tam projelik Bilal'inde dediği gibi.
alıntıya HAYIR...
arkadaşlar tam project car araç cok hafıf tam kosturacak arac donanım olmaması ağırlığı taban yapıyo sanırım 1100 kg olması lazım bu halıyle buyuk turbo-enjektor-fmic-chip-egzozla neler yapar neler 500 torka ulaşıyo bu alet cok rahat mehmet abı yapmıstı
27 lıra cok fazla pd130 polo kasasında oldugu ıcın ılgı cekıyor yoksa 27 den ucuza ıbızası var dolumu dolu,bu arabalar zaten pıst gormus arabalar ıcı de bombos mantıklı fıyata cekılırse guzel olur
Araçla ilgili bildigim şey yok.. Sadece sunlar var bunu da herkes bilir..
Araç komple boyalı..
Koltuklar orjinal değil.. Yani orjinal de sonradan takılma..
Hava yastığı klima elektrikli cam falan gibi donanımlar yok..
Katalizör yok suspansiyonlar çok sert..
Pistte kullanılmış olması da cabası..
İyi tarafları ise tam bir proje arabası olması.. Ama 27 proje arabası olarak çok para.. Mehmet gazihan aynı arabanın 6000 kmde olanını 20 gibi bir rakama aldı gecen sene..
Bu tarz araba arayan adam donanım bakmaz evet ama hız sabitleyici dijital klima abs 4 hava yastığı flan gibi bir çok donanımı olan ve yapılabilecek herseyin yapılmış olduğu ibizami 25e veriyorum.. Hangisi mantıklı sizce ?![]()
Eğer yanlış hatırlamıyorsam sahibi benim ilkokul arkadaşım , ama emin değilimBu çevrede de hiç denk gelmedim hayret.
Uygun fiyata verilirse kacirilmicak bir araba tabi orjinallik ve fonksiyonellik aramadan ama o parada israr varsa douu nun arabasini bi dusunun derim polo pd den assagi degil hemde hazir yapilmis bir cok islemi
Mehmet abinin poloda satilikti ilani duruyormu bilmem ama 35 gibi rakamlar isteniyordu ki o arabadaki ekstralar ve adi dahada fazla bence
25e verdigim arabaya sadece 2000 liraya turbo takip 250 hp alabilirsiniz rahatlıkla mesela.. Geriye kalan hersey yapılmış halde..
Yarisan otomobillerden biri oldugu konusunda eminmisiniz ?
Rollcage falan sokulup yolami cevirmisler ?
Ruhsatlari buna uygunmuydu hatirlamiyorum simdi ama sorup ogrenirim cok ciddi niyetlenen olur ise ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Buğra baskan gecen sene Mehmet gazihanin aldığı araçla sadece plakanın son rakamı değişik.. Başka bir polo 1.9 tdi gelmedi trye yarisanlar dısında..jantlari ve donanımı olmaması aracı ele veriyor.. Araç muhtemelen diğer araç gibi çift renk halinin üstüne beyaza boyanmış.. Hatta bir kac tane daha olduğunu ama trafiğe çıkması için gereken işlemlerin yapılmadığını duymuştum..
yarıstan cıkma bu arac o fıyata ucuyo bencede ama bana gore (şahsi fikrim) ibizanın kasasından daha guzel ve yakısıklı bı araba eksılerı komple boyalı ve bomboş olması
C R M performance
Mehmet Gazihan 'ın ki sarı lacivertti Şükrü Saraçoğlu' nda duruyordu.
İlanda ki araç ise mavi beyazdı. Efes Pilsen 'in teşhir aracıydı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)