User Tag List

7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Alttan gelen Vuruntu Sesi.Yardım..

s.alican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Alttan gelen Vuruntu Sesi.Yardım..

tecrübeli arkadaşlar biraz önce yoldan geldim.arabanın altından,ayaklarımın altından ve arada direksiyondan feci derecede vuruntu sesi geliyor ama sadece pürüzlü bir yolda ilerlerken veya çukurlu bir yerden geçerken,vites geçirince düşük devirdede yaptıgını gördüm. düzlükte hiç bi ses yok...krikoyla kaldırdım baktım gevşek var mı diye sorun gözükmüyor dıştan.2-3 gün öncesine kadar yok denecek kadar azdı hatta sıradan bir ses gibiydi ama artık yürürken dökülecekmiş gibi ses geliyor.amortisör desem gayet işliyor,yağla ilgili desem arıza göstermiyo,şaftın balansı veya takozlar,burçlar yada şanzmanla alakalı olabilirmi yada şanzmanın takozları ?? ve tehlikesi ne kadar ?
    Alıntı erkin006 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ezel de 47 numara ayak varmış haftasonu gazetede yazıyordu...varın siz düşünün malzemeyi

göz döndümü eyşan meyşan paklamaz

mad_max1978 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sanki sorun aks gibi geldi bana.

akif252
    Misafir
    sorun dreksiyon kutusu ya ayarını sıktırıcaksın yada dreksiyon kutusu tamir takımı değişicek kasise düşerken dreksiyonu çevir mesela bozuk yolda gidiyorsun takır takır ediyor dreksiyonu hafif sağa yada söla çevirerek gir kasise ses kesiliyosa dreksiyon kutusudur stabilize yoldan 2 ses gelir ya dreksiyon kutusu yada askırotları dreksiyon kutusunu 100 tl ye sökerler 100 de parça tutar askı rotuda en fazla 20 25 dir tanesi rotilinde bozuk olabilir ama dreksiyonu çevirerek sesi dene tarif ettiğim gibi.. saygılar

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende uzun yoldan geldiğimde tıpatıp aynısı olmuştu direk egzoz aklıma geldi ve de öyle olmuştu
    egzozcuya gittim altta direksiyomum altında egzoz yapışmış aşırı ısınmaktan biryere o vuruntu yapıyormuş ayrıştırdı sorun çözuldü

ahm_52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rot balanscıya git aracı kanala alsınlar aracın agırlıgı üzerinde baktır kaldırdıgın zaman boşluklar kaybolabiliyo
    AHM Performance

EcuFast
    Piston Garage

evo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende de o tarz bi sorun var çukur veya bozuk yollardan geçerken metaller birbirine çarpınca çıkan seslerden geliyor. çok can sıkıcı bi durum aks'mıdır acaba
    arıyoruz işim var, haber gönderiyoruz işim var, İŞİN VARSA VERGİ LEVHAN NERDE A İBİNEE ( SABRİ ABİ-AYDEMİR AKBAŞ)

saqwert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bendede aynı sorun oldu hocam.hız düşürünce tam vites düşürücekken felan takır takır ses geliyodu alttan.aksdanmış gittim ustama aksı söktü bişeyi değiştirdi sorun çözüldü.ıstavroz mafsalıydı galiba değişen parça
    It is not hocus pocus,it is all about focus.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)