Böyle konular kolay kolay açmam ama yardıma ihtiyacım var
bu gece 12 de izmire uçuyorum 1 gibi inicek uçağım o saatte çeşmeye nasıl geçebilirim otobüs varmıdır korsan taksi bulabilirmiyim
yardımlarınız rica olunur izmirli arkadaşlarım![]()
Böyle konular kolay kolay açmam ama yardıma ihtiyacım var
bu gece 12 de izmire uçuyorum 1 gibi inicek uçağım o saatte çeşmeye nasıl geçebilirim otobüs varmıdır korsan taksi bulabilirmiyim
yardımlarınız rica olunur izmirli arkadaşlarım![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Kiralık araba baksan daha iyi olur gibi ama oda o saatlerde olurmu bilmiyorum
korsan taksi izmirde daha görmedim ama yaz sezonu ile alakala türemiş olabilirler varsada havalimanın dışına çıkman lazım
Pegasusun çeşmeye otobüsleri varmış 150 tl yazıyor
Korsan taksi hakkında hiç bilgim yok o saatte otobüste ancak garajdan bulma ihtimaliniz var diye düşünüyorum.Ticari taksiyle de havaalanından çeşmeye gitmek pek akıl işi değil gibi.
kankacım çeşmeyemi gidiyon nan
bende bu akşam otobüsle geliyorum çeşmeye 1 hafta oralardayımneresine geliyon bakim sen
bu arada izmirden çeşmeye ulaşım biraz sıkıntılı maddi açıdandaama dizel arcı olan bir forum üyesine ulaşabilirsen işi çözersin
muratttt panpaaa nerdesin
Ergl; zmir Havaliman, eme, kuadas, didim, bodrum, marmaris, bergama, aliaa, foa, ayvalk, ulam, transfer, shuttle hizmetleri
böyle birşey buldum 100tl ye çeşmeye götürüyor
Erken geliyor olsaydın beraber giderdik
Kardeşim orada yarın dönüyor İst'a o yüzden iş çıkışı uziycam Çeşme'ye hemen
hmm alternatifler var gibi yokmu cengaver arkadaş cumartesi gecesi izmirden marrakech e eğlenmeye giden bizide atıversin çeşmeye :=)
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
ya havaalanında araba kiralayacaksın(açık oluyorlar 24 saat)
yada taksicilerle pazarlık yapıp 100 liraya attıracaksın kendini.
git-gel 30 lira yaksa-4 te otobana verse 35 lira maliyeti var be abe de belki ikna olurlar![]()
o saatte üçkuyular terminalden otobüs yok çeşmeye taksininde 100liraya götürceğini hiç sanmıyorum o saatte ulaşım aracınız yoksa zor yada rakam biraz yükselir marakech de rezarvasyonsuz almazlar ***** cumartesi bugün otopark ücreti 40 lira marakechde taksi ile gitmeniz daha karlı
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
yok yaw ben şaka yaptım bavullarla marrakech e giremem tabiki)) izmirden cumartesi eğlenmeye çeşmeye çok insan gidiyor onu kastedmiştim
![]()
pedere lazımmıi iş yapacağı tuttu mis gibi arabayı evde bırakıyoruz
kiralık sordum 5 gün alma şartı ile günlük 70 tl clio sümbül hemde benzinli hadi lenn dedim dizel olsa belki kiralarımda 5 gün şartı nedir arkadaş..
neyse halledicem bir şekilde
aynen haftalık kiralarsan dizel araç 70 liradan alıyorum bende normalde ama bu sefer araba istemedim özellikle çeşme merkeze gidiyorum ben hep zaten herşey elimin altında araba sürekli yatıyo kaç senedir gezeceğim her yeri gezdim zaten çeşme ve çevresinde![]()
1.de havaalanında olursn 4 5 saat bekle sabaha kadar havaalanında dur ıcerde sonra 6 7 gıbı otbusle 7.5 tl ye gıt ben olsam oyle yapardım 1.de ındın ızmıre 1.4ota 3.5 tl vercn bornovaya gelcen 1.4o ta orda otobus var gece kucukparkın orda ın bırsuru sabahcı cafe var unlu mamul var hatta burger var 24 saat gecede full olur sabahla orda evım yakın olsa gel bıze dıcektım sonrada bornovadan garaja gec cesme arabası bulursun
www.honda-tech.com