Honda / CRX / 1.6 VTi Del sol / 160000 de daha temizi inanın yok.. herseyi orjinal sahibinden.com'da - 33193833
bu delsol hakkında bilgisi olan bir arkadaş varmı? almayı düşünüyorum
Honda / CRX / 1.6 VTi Del sol / 160000 de daha temizi inanın yok.. herseyi orjinal sahibinden.com'da - 33193833
bu delsol hakkında bilgisi olan bir arkadaş varmı? almayı düşünüyorum
komançero garage
sahibi siteden diye hatırlıyorum konusuda vardı satılık olarak süresi bitmediyse konularda bulabilirisn sanırm.
Aslında sormak lazım arayıp, madem o kadar temiz neden geçmişini soruşturmamamız için plakalarını kapattın diye![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
ankara da burdan bi arkadaş satıyordu baya temiz bi araçtı yeşil , jantlarda benziyor görürler illa konuyu oysa baya güzel araçtı ..
Tüplü la bu !!!
- 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın.
tevfik abinin aracı değil bu![]()
aracı tevfik abiye sorsan daha iyi olur. Türkiye'de ki tüm delsolleri biliyor çünkü..![]()
classcar üye adı PM at istersen...
Honda CRX 1.6 VTi Del sol 1993 Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 53812926
Yakından gördüm resimlerinden çok çok daha iyi duruyor . Boya değişen adına hiçbi bilgim yok sahibinide tanımam ama kasası çok temiz tavsiye ederim![]()
Peugeot Performance
-----------------------------------------
61,5
yalan olmasın ama bu araç eğer benim bildiğim araçsa kazalı ve komple boyalı ben kazadan önce almayı planlamıştım sonra vazgeçtim arkasından baya da bi el değiştirdi.tabi tekrar yazıyorum benim bildiğim araçsa olmayadabilir izmirde yeşil delsol 2-3 tane var sanırım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)