sonbaharda fransadan gelecek arkadaslar icin kapadokya organizasyonu hazirliyacagim.
foto cekmek isteyenler icin balon turu aklima geldi,
tavsiye ediceginiz ya da memnun kaldiginiz sirketleri paylasirsaniz sevinirim...
sonbaharda fransadan gelecek arkadaslar icin kapadokya organizasyonu hazirliyacagim.
foto cekmek isteyenler icin balon turu aklima geldi,
tavsiye ediceginiz ya da memnun kaldiginiz sirketleri paylasirsaniz sevinirim...
Experience is what you get when you don't get what you want.
Bu konuda bize Agami Tur diye bir yer destek veriyordu sanırım.
sıkıntı yaşadıklarını hiç duymadım. Balon organizasyonu da düzenlemişlerdi hatta bizim bir işimizde...
Loading...
Anatolian balonu öneririm bende nevşehirliyim zaten o bölgeyi iyi bilirim. Dünyanın en büyük balonuna sahip bir şirket, binenlerin memnun olduklarını duydum..![]()
Kapadokya Balonculuk var,
Mali Müşavirliğini yaptığım firmam uzun bir süredir devamlı bu şirketi kullanıyor bu türlü organizasyonlarda...
Sanıyorum ki memnunlar,
Baya bir müşteri potansiyelimiz var, Beğenilmeseydi devam edilmezdi diye düşünüyorum...
Ama yinede istersen yarın olumlu yada olumsuz yorumlarını isteyebilirim...
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
Sizden ses çıkmayınca açıkçası sormadım, Belki halledilmiştir diyerekten...
Yarın sabahtan arar konuşurum...
Aklınıza takılan yada öğrenmek istediğiniz konular varsa onlarıda sorabilirim, Şu nasıl bu nasıl vs. diye...
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
Ürgüp balonun geçen gün tanıtımı vardı meral edip aradım kişi başı 150 eurodan bahsetti,kaldığın otelden alıyorlar kahvaltı yapıyorsun balonun şişirilişini seyrediyorsun rüzgarın yünune ve şiddetine göre bir saate yakın havada kalıyorsun
bır nevsehırlı olarak en guzel mevsımı agustos sonu eylul basıdır anatolian balonunu onerırım oraya gıttıgınızde avonosta mahsenlerı sorun sorup el yapımı saraplardan ıcmenızı şiddetle tavsıye ederım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)