öncelikle paylaşım sorun olucaksa konu silinebilir daha önceden bu tarz konular açıldı die bende paylaşmak istedim bı arkadaşım ılgılenıyor paylaşımlarla house muzik sevenler ıcın çok iyi şarkılar var
Anmelden | Facebook
öncelikle paylaşım sorun olucaksa konu silinebilir daha önceden bu tarz konular açıldı die bende paylaşmak istedim bı arkadaşım ılgılenıyor paylaşımlarla house muzik sevenler ıcın çok iyi şarkılar var
Anmelden | Facebook
Kadın vokal olmak şartıyla bende severim ev müziğiniAma fanatik değilimdir yani
![]()
progressive house ve progressive trance ben bunlara muzık dıyorum..tesekkurler ısteyen olursa hem kendı yaptıgım setler hem de bırcok yenı album mevcut cıddı bır arsıvım var paylasabılırım
Kaskade feat. Haley - Dynasty (Dada Life Remix) - YouTube
YAPIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ![]()
en kolay ve kısayol soyle yapalım bendekılerı upload etmeye kalksam 3 yıl surer heralde
Login once and stay tuned 4ever! bu sıtede tarz a gore herseyı en son albumlerı parcalar track mı nonstop mı vs her ayrıntısıyla bulmak mumkun arsıv yapmak ısteyenler ıcın tek gecebılecegım bır sıte![]()
gun içinde en az 10 tane sarkı paylasıyor dıe bılıyrum bakalım kendı aramızda burdada paylaşırız artık![]()
dostum once uye olmalısın yoksa lınklerı goremezsın
Ister ekranın solundakı bu ekrandan tarz olarak ne ıstıosan secebılırsın.En guzel yer XXX olan bolum bılgınız olsun
ya da ekranda yer alan album kapaklarının sag altındakı read more a tıklayıp album ıcerıgını ve lınklerı goruntuleyebılırsın.albumlerın yanında albumun track yada nonstop olması house trance vsvs herseyı yazıo.Hepsı bu kadar.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)