yanlışssın.. eğerki derginin adı tuning türkiye değilde tuningshop türkiye olsa tamam derim.. bu dergi " tuning " ismi ile çıkıyorsa ana unsur modifiyeli arabalardır..
tek arabaylada dergi olmaz ( subaru için diyorum ! ) alıcı neye bakar.. bunu zamanında bi tarafımı yırtarak anlatmaya çalışmıştım otomobilee bakar.. sizin internet sitenizde baktım ve o rabalar için ben almam mesela.. sen yanlış yerlerde kalite arıyosun.. onlar herzaman 2. plandadır.. asıl unsur tekrarlıyorum " otomobil " .. türkiyenin bana göre yıllardır en iyi tuning dergsinde ben o 206 , megane ve diğerlerini gördüğüm için üzüldüm,yakıştıramadım..
istersen anket yap onur,adım gibi eminim %25i geçmez beğenen kitle ( özde modifyeciler, sözde değil ! )
ayrıca ben tabiki 1 ay sonra ayrılmayı düşünürüm çünkü ben böyle arabaları ne çekmek isterim ne yazmak.. hatırlarsan gelir gelmez derginin yanında cd vermek fikri ilk benden çıkmıştı ! ta gittim eminönünde cd baktım , baskı baktım vs.. ahmet bey bütçemiz yetmez demişti kesmişti atmıştı ama sonra siz aynen benim dediğimi yaptınız ve o iş ciddi başarılıydı
tekrarlıyorum onur bana ne anlatsan boş,arabalar ne yazıkki kaliteli olmak zorunda..
( not: eskisi kadar bencede piyasda artık çok kaliteli araç oranı çok düştü,bu ne senin nede derginin suçu.. )