User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
35 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Tuning Türkiye Ekim 2007 Sayısı Bayilerde

onurdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Tuning Türkiye Ekim 2007 Sayısı Bayilerde

Türkiye’nin ilk ve en çok satan modifiye dergisi Tuning Türkiye, Ekim sayısıyla sizleri bir hayli etkileyecek. Bu ay tam 7 modifiyeli otomobil ve 2 test otomobili verileri sizleri bekliyor. Antalya, İstanbul, Alanya, Burdur, İzmir ve Fransa Nantes’den sayfalarımıza konuk olan modifiyeli otomobillerin belki de en dikkat çekeni kapak aracımız olan Subaru Impreza WRX. Banlieue 13 filminin yıldız otomobillerinden biri olan Subaru, Fransa’dan Türkiye’ye fotoğraf çekimleri için, yani sizler için geldi. Bu otomobilin içi, dışı, müzik sistemi sizleri etkileye dursun, bir diğer Subaru’muz da motor modifiyesi konusunda performans isteyenleri doyuracak. İstanbul caddelerindeki esrarengiz Subaru Impreza WRX STI, 500 HP motor gücüyle oldukça iddialı. Söz performanstan açılmışken bir diğer Turbo otomobil Burdur’dan konuğumuz olan Fiat Uno. Akdeniz bölgesinin en hızlı 106 GTi’ı ise fermuar kaputuyla birlikte Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor.172 HP lik 106’da tabiî ki bu ayın sürpriz konuklarından biri… İzmir’den Honda Civic, Alanya’dan Peugeot 206 ve Renault Megane 2 HB de bu ayki modifiyeli otomobillerimizin tamamını oluşturuyor. Az ve öz otomobil mantığını yürüten Tuning Türkiye’de bu aydan itibaren de iddialı otomobillerin test izlenimleri yayınlanacak. İlk konuklarımız ise yeni Honda Civic Type-R ve Renault Clio 3 RS. Civic Type-R ve RS’in detaylı karşılaştırması, dinamometre üzerindeki düelloları, bu otomobillerden birini satın almak isteyenlere ciddi bir izlenim sunacak. Tuning Türkiye bu kadardan ibaret değil elbette. En güncel ürünlerin yer aldığı Tune shop bölümü, Dünyadan ve Türkiye’den modifiye haberleri, DJ’s life bölümünde birbirinden farklı müzik haberleri ve DJ sohbetleri, Kocaeli rallisinden görüntüler ve izlenimler, İzmir’de düzenlenen Oto Drag yarışlarından görüntüler ve sonuçlar, etkinlik bölümünde 10 farklı haber, Garaj tanıtımlarımızda Ankara’nın en tanınmış firmalarından biri olan Tork Garage, Power Tune bölümünde Alpin güç modülü tanıtımı, Drift Day Vol 1’den muazzam görüntüler, Game bölümü, Net tune bölümü, Backstage ve Mms bölümleriyle dolu dolu bir Tuning Türkiye sayısı daha sizleri bekliyor. Ayrıca Civic Type-R vs Clio 3 RS, Subaru Impreza WRX, Peugeot 106 GTi ve Subaru Impreza WRX STI’ın dev posterleri derginizin içinde sizleri bekliyor olacak. Türkiye’nin ilk ve en çok satan modifiye dergisi Tuning Türkiye, herkes okusun diye 4.90 YTL fiyatıyla bayilerde…

Tuning Türkiye Dergisi
    Haber Müdürü
    Onur Ziya Demir
    www.tuningturkiye.com.tr

AyB_Tv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya tosun olum ciddi kötü arabalar yaa.. artık " ne yazıkki " bence bitti türkiyede modifiye dergiciliği.. eskiden millet dergiye çıkarmak isterdi şimdi çıkarmamak.. açıkçası 206mı şuan yapmış olsaydım hayatta dergiye çıkarmazdım.. eminimki sende memnun değilsindir biliyorum çünkü ama harbi çok kötü.. o megane ve 206 hele şaka gibi.. valla aylardır dergi almıyorum hatta özgünün çıktığı sayıdan beri diim sana..
    AyB

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    impreza da krom jantın ne işi war :S

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    impreza türk değil heralde?

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence de dergicilik isi dibe vurdu...

Fiber mezarlıgı gibi dergiler, nerede fiberle doldurulmus araba varsa dergilerde artık...

Ben artık sadece EVO dergisi alıyorum, ücretsiz tuning eki de veriyor.

Ve tuning ekinde cıkan otomobiller muazzam modifiyeliler...
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar abartmayın lütfen 172 hp 106, 500 hp STi da yer alıyor bu ayki sayıda... Kurunun yanında yaş da olacak... Bunu defalarca tartıştık.

Ayberk, haklsn ama dergiyi almadığın o kadar belli ki Bir dergiyi ne için aldığınız çok önemli. Kimi içindeki konular için alıyor, kimi yeni çıkan ürünler için... Kimi de otomobiller için. Eskiden 20 tane modifiyeli otomobil yer alırdı. Artık 7-8 tane çıkıyor. Yanına bir de testleri koyduk ki otomobillerini değiştirmek isteyenlere artıları ve eksileri yansıtabilelim. Dergiyi sadece içindeki otomobillerle değerlendirmeyin lütfen. Kaldı ki elimizden geldiğince performansa yönelik çalışmaları yayınlıyoruz. Koca dergi içinde 2 fiber tamponlu araca takılmanızı anlayamıyorum Tune shop bölümüne bakın lütfen, bir çok ürün Subaru Impreza, S2000, Honda Type-R, Mitsubishi Evo için. Bana durmadan mail geliyor neden fiber tamponları çekmiyorsunuzda yayınlamıyorsunuz diye... Beni en iyi sen anlarsın Ayberk. Zamanında ne biçim dergi hazırlıyorsunuz dediğinde gel çalış bakalım nasl hazırlıyormuşz dediğimde tamam dedin. Geldin ve 1 ay sonrasında ayrılmayı düşündüğünü bile hatırlıyorum hehehehe. Neyse sizin yorumlarınız benim için önemli. Dergiyi inceleyenlerden yorumları bekliyorum. En azından bi göz atıp da yorum yapmanız daha sağlıklı olur diye düşünüyorum dostlarım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    impreza türk değil heralde?

Balieue 13 filminin yıldızlarından biri Fransa'dan fotoğraf çekimleri için geldi. Çekimler Bayrampaşa Carrefour da bizzat tarafımca ve Saner Müftüoğlu tarafından yapıldı Yurt dışından copyright fotoğraflar değiller yani

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    burda çekilmiş olması güzel o zaman

STeaM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    artık dergi almak içimden gelmiyor nedense, eskiden modifiye edilmiş araçlara bukadar çok rastlayamıyorduuk trafikte ve kim ne yapmış diye merak edip dergilerden takip ediyorduk. şimdi std. araçların 1/5 i kadar modifiyeli araç var neredeyse ehe he e
    ve bu işi layıkı ile yapanda yapmayanda bi şekilde dergilerde...

Mechanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onur driftturk drift day resimleri güzelmi ?

AyB_Tv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar abartmayın lütfen 172 hp 106, 500 hp STi da yer alıyor bu ayki sayıda... Kurunun yanında yaş da olacak... Bunu defalarca tartıştık.

Ayberk, haklsn ama dergiyi almadığın o kadar belli ki Bir dergiyi ne için aldığınız çok önemli. Kimi içindeki konular için alıyor, kimi yeni çıkan ürünler için... Kimi de otomobiller için. Eskiden 20 tane modifiyeli otomobil yer alırdı. Artık 7-8 tane çıkıyor. Yanına bir de testleri koyduk ki otomobillerini değiştirmek isteyenlere artıları ve eksileri yansıtabilelim. Dergiyi sadece içindeki otomobillerle değerlendirmeyin lütfen. Kaldı ki elimizden geldiğince performansa yönelik çalışmaları yayınlıyoruz. Koca dergi içinde 2 fiber tamponlu araca takılmanızı anlayamıyorum Tune shop bölümüne bakın lütfen, bir çok ürün Subaru Impreza, S2000, Honda Type-R, Mitsubishi Evo için. Bana durmadan mail geliyor neden fiber tamponları çekmiyorsunuzda yayınlamıyorsunuz diye... Beni en iyi sen anlarsın Ayberk. Zamanında ne biçim dergi hazırlıyorsunuz dediğinde gel çalış bakalım nasl hazırlıyormuşz dediğimde tamam dedin. Geldin ve 1 ay sonrasında ayrılmayı düşündüğünü bile hatırlıyorum hehehehe. Neyse sizin yorumlarınız benim için önemli. Dergiyi inceleyenlerden yorumları bekliyorum. En azından bi göz atıp da yorum yapmanız daha sağlıklı olur diye düşünüyorum dostlarım.

yanlışssın.. eğerki derginin adı tuning türkiye değilde tuningshop türkiye olsa tamam derim.. bu dergi " tuning " ismi ile çıkıyorsa ana unsur modifiyeli arabalardır..
    tek arabaylada dergi olmaz ( subaru için diyorum ! ) alıcı neye bakar.. bunu zamanında bi tarafımı yırtarak anlatmaya çalışmıştım otomobilee bakar.. sizin internet sitenizde baktım ve o rabalar için ben almam mesela.. sen yanlış yerlerde kalite arıyosun.. onlar herzaman 2. plandadır.. asıl unsur tekrarlıyorum " otomobil " .. türkiyenin bana göre yıllardır en iyi tuning dergsinde ben o 206 , megane ve diğerlerini gördüğüm için üzüldüm,yakıştıramadım..
    istersen anket yap onur,adım gibi eminim %25i geçmez beğenen kitle ( özde modifyeciler, sözde değil ! )
    ayrıca ben tabiki 1 ay sonra ayrılmayı düşünürüm çünkü ben böyle arabaları ne çekmek isterim ne yazmak.. hatırlarsan gelir gelmez derginin yanında cd vermek fikri ilk benden çıkmıştı ! ta gittim eminönünde cd baktım , baskı baktım vs.. ahmet bey bütçemiz yetmez demişti kesmişti atmıştı ama sonra siz aynen benim dediğimi yaptınız ve o iş ciddi başarılıydı
    tekrarlıyorum onur bana ne anlatsan boş,arabalar ne yazıkki kaliteli olmak zorunda..
    ( not: eskisi kadar bencede piyasda artık çok kaliteli araç oranı çok düştü,bu ne senin nede derginin suçu.. )
    AyB

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mechanix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onur driftturk drift day resimleri güzelmi ?
    Hiç bi yerde olamayacağı kadar güzel Savaş Yılmaz çekti nede olsa Fotoğrafları ulaştırırım en yakın zamanda

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    alanya'dan siteye katılan birisi olarak bana göre derginin bu sayısında bulunan 206 gerçekten iğrenç, megane ise zaten satılık yaklaşık 1,5 aydır galeride duruyor hastaneye giderken 25m'lik yolda (adı bu caddenin)

bende ayberk abiye katılıyorum bi ara tr-tuning + tuning turkiye ikilisini alıyordum düzenli olarak, tr-tuning işi fibere dökünce tuningturkiye ye döndüm ama tuningturkiye de fiber araçları yoğunlaştırmaya başladı.kalite arıyorum araçlarda şahsen..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AyB_Tv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlışssın.. eğerki derginin adı tuning türkiye değilde tuningshop türkiye olsa tamam derim.. bu dergi " tuning " ismi ile çıkıyorsa ana unsur modifiyeli arabalardır..
    tek arabaylada dergi olmaz ( subaru için diyorum ! ) alıcı neye bakar.. bunu zamanında bi tarafımı yırtarak anlatmaya çalışmıştım otomobilee bakar.. sizin internet sitenizde baktım ve o rabalar için ben almam mesela.. sen yanlış yerlerde kalite arıyosun.. onlar herzaman 2. plandadır.. asıl unsur tekrarlıyorum " otomobil " .. türkiyenin bana göre yıllardır en iyi tuning dergsinde ben o 206 , megane ve diğerlerini gördüğüm için üzüldüm,yakıştıramadım..
    istersen anket yap onur,adım gibi eminim %25i geçmez beğenen kitle ( özde modifyeciler, sözde değil ! )
    ayrıca ben tabiki 1 ay sonra ayrılmayı düşünürüm çünkü ben böyle arabaları ne çekmek isterim ne yazmak.. hatırlarsan gelir gelmez derginin yanında cd vermek fikri ilk benden çıkmıştı ! ta gittim eminönünde cd baktım , baskı baktım vs.. ahmet bey bütçemiz yetmez demişti kesmişti atmıştı ama sonra siz aynen benim dediğimi yaptınız ve o iş ciddi başarılıydı
    tekrarlıyorum onur bana ne anlatsan boş,arabalar ne yazıkki kaliteli olmak zorunda..
    ( not: eskisi kadar bencede piyasda artık çok kaliteli araç oranı çok düştü,bu ne senin nede derginin suçu.. )
    Tamam bazı konularda haklısın ama şunu unutmamak gerek Ayberk. Türkiye'de yaşıyoruz ve bu ülke sürekli ekonomik kriz içinde. Otomobil lüks, modifiye ondan daha lüks. İnsanlar kolayına kaçıyorlar. Body kit yaptırıp işin içinden çıkıyorlar. Aslında bu kişilere modifiyeci denilmeli mi o da tartışılır. Sen de biliyorsun modifiye denilince yurt dışında motor akla gelir. Ülkemizde de belirli kişilerin aklına ilk motor modifiyesi gelir ama bundan 3-4 sene önce Jant,yay,cam filmi, egzoz, far, stop koydun mu aracın muazzam ilgi çeken, milletin ağzını açık bırakıcak güzellikte bir hal alıyordu. Şimdi belirli kişilerin imkanları doğrultusunda geldikleri yer onları bir üst sınıfa koyuyor. Kim bunlar? Motoruna 60-70 bin ytl gibi paraları yatırabilenler. O adamlar dergide farklı şeyler görmek istiyor. Bu kadar para yatırmayanların bile gözleri açıldığı için farklı şeyler görmek istiyorlar. Bir başka konuda büyük şehirlerin haricindeki şehirlerde yapılan modifikasyonlar. Şimdi o 206 ve Megane Alanya'da yer alıyor. Antalya plakalı. Antalya'da yaşıyor olsaydın o aracı görmüşlüğün olsaydı merak edip dergiyi almaz mıydın? Elbette alırdın. Nasıl Özgün dergiye çıktığında "Bu araçta neler varmış neler yokmuş" diye baktığın gibi o aracada bakardın. Tamamiyle imkan meselesi. Bize herşey 5 yıl geriden geliyor. Yurt dışından çok gerideyiz. Anadolu ise İstanbuldan 5 yıl geride. Fakat bundan dolayı o insanların araçlarına da dergide yer vermemek yanlış olmaz mı? Dediğim gibi kurunun yanında yaş mantığı burada devreye giriyor. Yeri geldi Selahattinin aracını çıkardık Antalyadan yeri geldi megane 2 hb. Benimde içim el vermiyor ama birtakım şeyler taktik meselesi. Heleki dergiciliği biliyorsun. Piyasa yamyam durumunda. Et bulsalar saldırıyorlar... Neyse. Laf üretmektense iş üretmeyi tercih etsem daha iyi olacak Önümüzdeki sayıda umarım memnun kalırsınız. Anlaşıldı best of performans sayısı gelicek

Alp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sanırım bu sayı ile birlikte 57. sayı oldu, ilk sayı dahil eksiksiz mevcut elimde, elinize sağlık...Tuning Türkiye forever

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fiber ownz
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    impreza ağlıyo gören yok ya

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onur, kalitenin düstügünün sen de farkındasın, bu nedenle daha fazla konuyu uzatmaya gerek olmadıgını düsünüyorum.

Sabahlara kadar ordasınız, cok caba sarfediyorsunuz, ugrasıyorsunuz bunu biliyoruz, hakkınızı yiyemeyiz ama cidden iyice dibe dogru gidiyor bu is...
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Jan™
    Misafir
    Türkiye'de çizgisini kaybetmemek için çabalayan tek dergi..

Allah bütün dergi çalışanlarına kolaylık(sabır) versin

Emeğe Saygım Sonsuz...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)