Selamlar herkese. Adım Rıdvan Kartalda oturuyorum. Aslında forumu uzun zamandır takip ediyorum fakat aracım olmadığı için dolayısıyla paylaşacak pek bilgi birikim olmadığı için boş konuşmamak adına yazmıyor sadece okuyucuydum. Kısmetse ilk arabamı sonbahar kışa doğru almak istiyorum. Aklımda clio RS var şimdilik. Aslında yazma zamanının geldiğini birazda bu sebepten ötürü olduğunu düşünüyorum. Araç alıcam fakat ne değil ne değildir forumdaki bilgili arkadaşlardan öğrenmenin gerekli olduğunu düşünüyorum. Eveliyatında çocukluktan beri arabalar içinde olmamama rağmen gelen bu tutku neyin nesidir bilmiyorum. Hondam.com'a üye idim aslında çoğu foruma üyeyim işte sadece okuyucu olarakO zamanlar tesadüfen bu forumun linkini görmüştüm. Biraz inceledikten sonra ( özellikle proje araçları bölümü ) gerçekten etkilendim. Bu camia yı dergilerde gördüğüm arabalardan ibaret sanıyordum bu forumda baktımki öyle değilmiş
Nitekim bende aranızdayım bu kardeşinizi bağrınıza basın hor görmeyin
Uzun lafın kısası hondacıyım lakin hondacıların arabalarına çektiği fahiş fiyatlar yüzünden başka markalara yöneldimAranızda olmaktan mutluyum herkese keyifli forumlar
![]()