Arkadaşlar oto parklarda meydana gelen kendinizin veya diğer araçların kapı çarpması sonucu kapılarda meydan gelen küçük ezikler için ne yapılabilir
Arkadaşlar oto parklarda meydana gelen kendinizin veya diğer araçların kapı çarpması sonucu kapılarda meydan gelen küçük ezikler için ne yapılabilir
MEGANE RS
maslak oto sanayide car concepts die bi yer var boyayı bvozmadan dzeltiyolar bi git sor istersen
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
Ankara da önerilecek biryer yokmu acaba
MEGANE RS
Adapazarında çökük sihirbazı isimli bir firma var yaptırdım birkac araba ve yaptıkları arabaları gördüm sıfır hata.Üstüne TR de daha iyi yapabilen yoktur bence.KOmple dolu yağmış arabaları yapıyolar.
dün yaptırdım bu tarz bir operasyon, vakumla boya bozulmadan çekiliyor, benim gittiğim yer şaşmazda herko jant karşısında çakır oto kaporta, ayrıca birde şaşmaz girişinde erba otomotivde yapıyor. bu arada bu araçla sabahları gop civarında geziniyomusn?
kk Sihirbazi
söyle bi yerde var...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
Kapı vurmalarında genelde göçük oval değil yukardan aşa bi çizgi şekilde oluyor.Bunları da düzeltebiliyorlar mı?
Ayrıca kaskodaki mini onarım maddesi ile göçüklerimizi düzelttirebiliyor muyuz? Varmı bilgisi olan?
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
ankarada demet lalegül'de Metem Car var.. geçen hafta öküzün birisi benim arabaya yaslanmış, sol ön çamurluğu göçertmişti.. metem car'da vakumla çekme yöntemiyle düzelttiler.. ama biraz tuzlu.. tek bir göçüğe 50 lira aldılar...
Metem Car | atlak Cam Tamiri
İzmir'de varmı bildiğiniz yer , danalar yüzünden paralel şekilde araca parkedemez oldum, insanı paranoyak yapıyorlar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)