max 30 milyar limitim var dizel bi arab almam lazım en fazla 2 gün içinde.. dizellerle ilgili pekte bilgim yok herkesin önerisine açığım fikir olsun..![]()
max 30 milyar limitim var dizel bi arab almam lazım en fazla 2 gün içinde.. dizellerle ilgili pekte bilgim yok herkesin önerisine açığım fikir olsun..![]()
AyB
colt dizel al bence, corsaya bulaşma motoru verimsiz ve sorunlu bence. Ben alsam colt dizel alırdım, zevk meselesi tabi.
Corsa dizel verimsiz ve sorunlu mu?
En iyi dizel motor secilmis multijet motor var üzerinde, ne sorunu cıkarttı sana merak ettim.
Bu arada 2.el düsünürsen focus tdci ve C4 hdi tavsiye ederim, 1.6 109hp 240nm civarı birseyler var motorda ve cok basarılı dizeller arasında...
Bi alt sınıf düsünürsen de 90hp Grande Punto olabilir![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
focus tdci
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Gerçekten az yaksın diyorsan C2-C3 dizel
Biraz huzur ve keyifli olsun diyorsan MeganeDCI yada C4dizel
Bu arada multijet gayet iyi bir motor. PSA nın geli$trdiği 1.6 16v HDI motor Volva s40, Yeni Focusta kullanılıyor. Ne derece ba$arılı görün
ben yeni hyundai era dizel aldım. cok rahat ve performanslı. parcası falan da bedava.
sıfırının fiyatı da 33-35 gibi birsey. tavsiye ederim.
ikinci el olursa focus tdci gerçekten iyi ve kullanışlı bi araba,,performansıda yakıt tüketimide iyi,,,
hundai era derim 110 luklarda 3,20i e30 la kalktık kafa kafaya gidiyo turbosuz atmosferik galiba ** cok iyi bir araç tavsiye ederim ama 110 luk alcan diger eralar fıs derim 110 luk 4 silindir olanı süper...
Renault Sports & ///MPower
niye dizel bilmiyorumda
o bütçeye ben bunu alırdım
http://www.sahibinden.com/displayite...keyword=fiesta
Everyone Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)