ya kusura bakmayın can sıkıntısından ne yapacağımı şaşırdım evde
bu sene iftar sahur org. yapmıyomuyuz yaw mekan ve tarih kararlaştıralım hadin![]()
ya kusura bakmayın can sıkıntısından ne yapacağımı şaşırdım evde
bu sene iftar sahur org. yapmıyomuyuz yaw mekan ve tarih kararlaştıralım hadin![]()
Bugun mehzent aradı sordu bana da
Yapalım ama gecen seneki mekandan memnun kalmamıstık.
Mekan önerilerini alalım, tanıdık olursa iyi olur.
Muştu sen bossun halledersin bu isi, varmı tanıdık kebapcı güzel restoran vs![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
kanka ben yiyiciyim![]()
geçen sene gittiğimiz yere ondan önceki senede gitmiştik ve acayip memnun kalmıştık ama geçen sene gerçekten kötüydüama o taraflarda yine güzel mekanlar var araştırıp fiyat almak lazım
Olm dünyanın öbür ucunda iftar yaptınız gelene kadar ölüyorduk yolda bide anadolu fatihi ekeray'ı takip edince tam oldu.
edit = muştu ondan önceki senede kötüydü yavrum
kanka bana fark yapmaz beylükdüzünede gelirim
amaç birlikte olmak epeydir görüşemiyoruz özledim hepinizi![]()
Hadi herkes düsünsün bakalım, tanıdık restoran mekan sahibi vs var mı?
Direk kapatırız zaten.
Bir de bu sene parayı önceden toplamak lazım, gecen sene maymun oluyorduk.
sarıyer, bahçeköy yolu üzerinde çok güzel yerler var. hem ulaşım hem otopark açısından iyi sayılır. fiyatları araştırmak lazım güzel şeyler çıkıyor.
Önce en yuksek olmasi gereken fiyati belirleyelim bence ona gore mekan arastirilmasina girilirse daha saglikli olur.
Tüm Techturkey için geçerlidir dimi ?![]()
...
Konuyu okumadan 10dk once aklima gelmistiinsallah yetisirim bu sene istanbula eylulde gelicem gibi gozukuyor
ben gelirim farketmez , ankara da olur , iki gün önce ordaydım bahane olur, Bi senedir İstanbuldakilerden çok Ankaradaki buluşmalara katılıyorum zati![]()
hafta sonu pazar gunu org. var goksu parkında sımdılık 15-20 araba hazır buyrun gelın herkezı bekelrın kendın pısır kendın ye seklınde yalnız![]()
bahçeşehir de ailemle kuzu sofrası diye mekana gittik beğendik ormanın içinde orası da olabilir40 tl olması lazım iftarlık çorba ara sıcak ana yemek fanta kola karışık kuzu kepaplar köfte vs tatlısına kadar çayı çorbası hepsi kişi başı 40 dı orası
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)