arkadaşlar kardeşim basketbol oynuyor ayakkabı istiyor. ona almak istiyorumda hiçte anlamıyorum burda basketbol oynıyanlar vardır.
ne önerebilirsiniz 200 lirayı geçmicek
arkadaşlar kardeşim basketbol oynuyor ayakkabı istiyor. ona almak istiyorumda hiçte anlamıyorum burda basketbol oynıyanlar vardır.
ne önerebilirsiniz 200 lirayı geçmicek
AND1 öneririm. Lakin kardeşin şekilli-afilli bişey olsun ister. Onun için Adidas'dan T-Mac'lere bakın.
Ben nike kullanmam.
K.
lebron iyidir nike tavsiye ederim ben... adidasa nazaran daha rahat eder ayak içinde.
bilekleri sağlıklı değilse bilekli olsun mutlaka .
![]()
bilekte önemliymiş galibadalga malga geçiyordum evde sıçrama hareketleri çalışıyordu bilek çalışıyordu geçen abi benim fotoğrafımı cek dedi
dedimm hadi cekelim
bi gittim 1.75 boyla ne zıplıyo öle
ağzım açık kaldı
bide dedimi basketbol ayakkabısı al diye gör bak nası zıplıyorumdedim hemen alıcam
yası kç ve numara sıfır basketbol aykkbısı var bnde
www.honda-tech.com
eğer poziyon olarak guard yada forvetse çok bilekli ile rahat edemez..
pivot ise bilekli olması daha iyi.
![]()
and1 ve jordan işin sonu denebilir. daha sonra t-mac ve kobi filan o tarz lar gelir ama iverson hala varmı rebook ta bilmiorumda tavsiye etmem.
mağazaların seri sonu bolumlerine bakmayı unutmayın fakat ordan alıcak olursanız da 3 4 yıl yatmıs ayakkabıyıda almayın zaten o kadar yatan basket ayakkabısının alt tabanı sertleşip tutunmuyo hıc kı basket oynayan kımse ıstemez bu durumu.
kobe 2 vardı benım zamanımda adidas ta... içimdeki uhte dir... olsa bulsam artık oynamama ma ragmen gene alırım.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Hep bu sebeple 2 abla yerine 1 abim olsaydı diye düşünmüşümdür. Ablalar ne desen karşı çıkıyor arkadaş düşünceler farklı![]()
Umarım kardeşinizi ilerleyen zamanlarda nba'da temsilcimiz olarak görürüz![]()
Instagram: mutusgarage
Doğrudur zıplatmıyordur öğreniyorum bu şekildene oynuyor bilmiyorumki bizimki takımına göre kısa boylu ama hızlı hareket ediyor
![]()
vakti zamanında kuzenim çok uzundu,
hep gel seni basketbolcu yapalım derdik hatta ayakkabı almaya kalkardık,
ama hep futbolcu olcam dedi ve oldu
48 numara giyen profesyonel bir futbolcu oldu ... ezdi parayı
umarım kardeşinde başarılı olur...
nike lebron alın.hem kullanışlı güzel hemde şekli şemali düzgün
gerçi ben eski bir modelini kullanıyorum ama başka bir ayakkabı net bir şekilde.öncedende nike kullanmıştım.
adidasların altı çok sert oluyor rahat edemedim.
birde derrick rose un adidasları iyi olabilir.hafifliğiyle ilgili reklamları vardı.bu sezon giydi
basket oynarken ayakkabı çok önemli ama iyi ayakkabı daha fazla zıplatmaz onu söyliyeyim![]()
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
ayakkabı zıplatmaz zaten yere bastırır. yere ne kadar saglam basarsa hareketlerinde (koşması olsun, yönlenme olsun, zıplama olsun) daha başarılı olur. daha iyi sonuc elde eder ayakkabı bu yuzden onemli zaten.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
jordanlar her zaman iyidir
yenileri bilmem ama eski lebronlar çok ağırdı odundan mı yontmuşlar bilmem
bide kobe lerde hafiftir...gösterişli olmasından önce hafiflik ve ayağına iyi oturmasına baksın
en son 2008da emekli olmadan önce jordan aldım o zamandan sonra neler çıktı ne değişiklikler oldu bilmem
bu arada yukarda yazıldığı gibi ayakkabı sıçrama mesafeni uzatmaz şutuna etkilidir yani iyi ayakkabı iyi şut![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)