User Tag List

13 sonuçtan 1 ile 13 arası

Konu: Rx8 hakkında bilgi.

S9566
    Misafir

Rx8 hakkında bilgi.

mazda rx8 hakkında bilgisi olan war mı..iyi kötü yanları.almayı düşünüorz da.nassıl yakıtı fln.kötü yanlarını özellikle söylerseniz.

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yol tutuşu güzel çok güçlü bi motora sahib fdeğil 5 psi yada 7 psi lık turbo kiti mevcut ama normaldede Turbo halindede aşırı şekilde benzin yakar kendileri
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Pugcu_Atakan
    Misafir
    İyi yorumlar görmüştüm çoğu kişiden bence alabilirsin özellikleri iyi bence yani fiyatı sana uygunsa o fiyatlar arasında alınacak ilk 5 araba arasına girer bence ama 1. olurmu bilemem... seside güzel

S9566
    Misafir
    kendime almicam.arkadaşa alıcaz...yakit olarak nassıl peki ortalama.?motoru sorun açio mu?genelde öyle şeyler duydum ama?

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sesi güzel arkasıda dar sayılmaz fbenzin yakısı fenalarda :S
    Onurs gor bu konuyu
    1881 - 193

Berent.t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben tercih etmem açıkçası...

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onurda siyah 2007 model Rx8 var 3500kmde olması lazım. Ara dönem aracı olarak kullanmayı planlıyordu ama almak istediği arabaya $u sıralar daha yakın olduğu için rx8i vermeyi planlıyordu, ilgilenirseniz özelden yazabilirsiniz.

OnurS
    Misafir
    Hüseyin weriim rx8 daha 3.700de fln arka koltua sadece 2kişi oturduKapı eşiindeki plastik gibi zımbırtılar bile çıkmadı bile çıkma

borarx7
    Misafir
    yakıt ortalama 15lt civarı (hafif yüklü kullanım ve trafik şartlarında) fakat uzun yolda sabit 100-120km arası gidersen 6.4lt/100km gibi rakamlara düşebiliyor. motorunun sorun açması titiz kullanıma bağlı. bir kaç günde bir kaputunu açıp yağını kontrol etmeye üşenirim fln diyorsa alacak arkadaş bence almasın. biraz özen gösterilmesi gereken bir makine sonuçta , bas marşa git değil maalesef. + yakıtı düşünüyorsa yağ masrafı daha fazla olacaktır , 3000km'de bir yağ değişimi önerilmekte. ben kendi RX-7'imde Mobil 1 0-40 tam sentetik kullanıyorum , 4lt yağ 85-90ytl civarında ve her yağ değişiminde 2x4lt yağ alıyor. + kullanım süresinde de 1000km'de kullandığın devre göre yaklaşık 500ml ile 1lt arasında yağ tüketebilir. unutmadan RX8'de rotor iç dişlilerinin çapları RX7'dekine oranla büyütüldüğü ve dönüş sayısı azaldığı için tork bakımından biraz düşük.bir de alırken dikkat etmeniz gereken olay TR'ye bir 192hp bir de 232hp modellerinin girmiş olması. benden bu kadar hayırlısı...

OnurS
    Misafir
    Ben 231 diye biliyorum benim ruhsattada öyle yazıo bide motorsporları yağı kullanmak daha iyi diyolardı ama onu serwisten duymadım yalan olmasın

S9566
    Misafir
    teşekürler...

killererkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bora bir arabada bu kadar sıklıkla yağ değişimi adamın belini bükmüyormu ya?
    .....Human At Sight , Monster At Heart.....

borarx7
    Misafir
    Alıntı killererkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bora bir arabada bu kadar sıklıkla yağ değişimi adamın belini bükmüyormu ya?
    Abi gül diken olayı 4tane yağ enjektörü var ayriyetten... Mobil 1 kullanırsan 10.000km'de bir değiştirebilirsin. ama castrol 20-50 fln kullanırsan 2000km'de simsiyah yapıyor yağı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)