arkadaşlar konu açmıştım ama niye silindi anlayamadım trthaberde röpörtaj yapıp aracını tanıtacak arkadaş lazım aracı yapılı olması lazım
arkadaşlar konu açmıştım ama niye silindi anlayamadım trthaberde röpörtaj yapıp aracını tanıtacak arkadaş lazım aracı yapılı olması lazım
Trafik ekipleri basbas bağırıyolar telsizden modifyelileri alın diye devlet televizyonunda modifyeli araçları göstermek sıkıntı yaratmasın sonra.
Hazır böyle bir fırsat yakalanmışken röportaj yapılacak olan arkadaşımız sosyal mesaj verirse iyi olur...![]()
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
Röportajın konusu nedir merak ettim doğrusu araç dolu gittin diyelim. TRT Haber diyorsun adamlar röportaj yaptıktan sonra manşet yapmasınlar seni işte apaçiler yok Türk gençliği nereye gidiyor falan veya işte Trafik canavarları abuk sabuk bir şey çıkmasın altından..
işin önemli kısmı iki kelimeyi adam gibi bir araya getirebilen bilinçli ne yaptıgını bilen birisi olmalı
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
sanrm osman abinin daha önce katıldıgı programa cıkıcak birileri arıyor daha önce acıtığı konularda bir örneği olacakdı arkadaşlar ciddi ilgilenenler oraya bakabilr. yasak deliciden girdiğim için cok arama yapamıyorm forumda yoksa linki koyardım
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
http://www.facebook.com/video/video....50267491813234 örneği lingte benim yaptığım röpörtajı izleyebilirsiniz toplumsal mesaj versenizde siliniyor ben verdim ama kesmişler oraları isteyenler beni arasın cuma günü otodromda olacak 05359641434
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)