Bizim park halindeyken baştan sona çizmişler ancak astara kadar inmiş.. Sizin beyaz olduğu için görünmüyor çok derinse boya istiyebilir.. Geçmiş olsun![]()
...
çizikler tırnak takılır derecede ise kurtarma ihtimali oldukça zayıftır.
bu konuda uzman irfan hoca'nın söylemiydi sanırım.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Hocam meguars yada sonax ya çizikle ilgili bi olay vardı tam anımsayamadım ama bi oralarada sorsan iyi olur
Çok gecmiş olsun
Bu nasıl bir şerefisizliktir böyle...
Çok geçmiş olsun...
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
kardesım buna cıla yapsan bıraz cıkar belkı ama pis pis gorunur yanı boyatcan mecbur gecmiş olsun yapanınıddda saygıyla anıyorum
Moralini bozmak istemem ama resimlerden belli oluyor mu diye soruyorsun baya baya belli oluyor büyük ihtimal boya isteyecek ama sıkıntı yapma bu fotoğrafı sakla ileride satarken gösterirsin..
sanrım biraz zımpara üstünede kaplama yaparsan boyazıs kurtarırsıncok üzüldm alalh belasını versn bunu yapanın
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
ayrıca boya opak olduğu için çizikler rotuşla dolgu yapılır 1500 ardından 2000 zımpara ve pasta şeklinde baya kapanır yanlız 3 veya 4 kat rotus ancak doldurur.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
cızık vernıkten boyaya ınmısse olay bıtmıstıreger vernık tabakasındaysa kurtarılır
en kotu boyatırsınız canınız sagolsun
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related
SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞBUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)