tüm yorumlarınızı beklıyorum...
kısa bı süre önce aldıgım için yavaştan güzelleşip yenı resımlerle karsınıza çıkıcak sımdılık arka stop degısıklıgıyle basladım ve resımler...
![]()
tüm yorumlarınızı beklıyorum...
kısa bı süre önce aldıgım için yavaştan güzelleşip yenı resımlerle karsınıza çıkıcak sımdılık arka stop degısıklıgıyle basladım ve resımler...
![]()
renk çok güzel .ama ben ce o stoplar işi bozuyor. önden arkadan yandan biraz agresifleştirmek lazım. zaten audi kendisi de yeni modellerinde hep bunu yaptı.
sınemcım hayırlı olsun hadı bakalım ara benı ızmıre gelınce yardım edeyım
www.honda-tech.com
Stopları keske ledli siyah alsaydın...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
s3 jantları ve orjinal s3 stopları dahada şık durmasını sağlıyacaktır..keyifle binmen dileği ile..
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
hayırlı olsun,
17"s-line,içi siyah angel ve koni ile görünümü bambaşka oluyor. (bende de beyaz 1.8T'si vardı yeni sattım)
güle güle kullan.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
yorumlarınız için çok sagolun arkadaşlar. Yavaş yavaş yapıyorum ..güzel bisey olcak işallah.
kazasız belasızbiraz daha siyah renk ağırlıklı ekipmanlar daha hoş durabilir. Şu anda bulunan stoplarında dış camı kırılarak 3D stop haline getirilebilir. (eldeki malzemeyi kullanmak açısından
)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)