evet arkadaşlar son aracım toyota corolla GLİ special 114 bg ufak tefek oynamaya başldım ilk olarak 3.5 luk yaylarımız m33 spoylerimiz jantlarımız ve özel arka logomuz yanık ağızlı egzos ucumuzla devam ediyorum değişiklikler devam edecek
![]()
evet arkadaşlar son aracım toyota corolla GLİ special 114 bg ufak tefek oynamaya başldım ilk olarak 3.5 luk yaylarımız m33 spoylerimiz jantlarımız ve özel arka logomuz yanık ağızlı egzos ucumuzla devam ediyorum değişiklikler devam edecek
![]()
darısı bana inşş...ilk hedefim.. peki bu araçla uğraşan biri olarak soruyorum. bu gli lerin turbolanması mümkünmüdür? artısı eksisi nedir eğer turbolanırsa?
murat abim allah kaza bela vermesin aradın aradın sonunda buldun maşallahı var ama biraz daha oynamamız lazım![]()
maşallah kazasız belasız. arka arma efsane olmuş![]()
![]()
![]()
34 DF 2123 MEGGY COUPE
34 BK 690 VTİ
34 UHC 22 FİESTA S
34 YM 0023 E46 3.18İ
34 ECN 72 E36 3.16İ
maşallah kazasız belasız..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
hayırlsı olsun. logo biraz abartı olmuş bence. ayrıca jantlar belli etmiyor kendini baya düşürmek lazım.
çok saol tuncayım arayan belasınıda mevlasınıda bulur![]()
o logo olayı bana özel türkiye ilk
turbolaması mümkün diyebiliyorum ama artı eksi oalyını bilemiyem
teşekkürler
logonun bide asalı kol kısmı vardı ama çıkardım o dahada abartı olmuştu
oynıyacaz uratçımda ekonomik durumlar elimizi kolumuzu bağladı
teşekkürler
saolasın kardeş
teekkürler
valla gelde bide bana sor her tümsekte aracın altını bırakacakmışım gibi oluyo içim gidiyo eski haline dönmem an meselesi
logo olayı farkım olsun diye jantlar için düşümcene katılıyorum adanalı jant vardı süper bir görüntü vardı ama sürtme yaptığı için değiştirdim ama iyi bi jant seçemedim enşallah e kısa zamanda değiştiricem
ae 101 efsanedir kardeşim
çok saolasın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)