11 Eylül için Boos olarak Face'da grup açılmış yarın tam olarak öğrenecem..
Akhisar tadilattayken iyi olur gibi ,hayırlısı diyelim son yarıştaki rezaletden ders alınıp ona göre önlem alırlarsa yapılır gibi
11 Eylül için Boos olarak Face'da grup açılmış yarın tam olarak öğrenecem..
Akhisar tadilattayken iyi olur gibi ,hayırlısı diyelim son yarıştaki rezaletden ders alınıp ona göre önlem alırlarsa yapılır gibi
inşallah vardırda hafta sonumu ankarada geçireceğim için müthiş bir sürpriz olur bana![]()
ıf ın doubt .flat out
abi bu yaşıma geldim de ankarada hiç bir zaman bir önceki yarıştan ders alındığını görmedim, senelerdir hep aynı terane, bir ankaralı olarak aynı tarihte akhisarda yarış olursa kesinlikle we kesinlikle ankarada TELEF olmak yerine cebimdeki paraya acımam Akhisara giderim...
Ankarada bu DRAG olayı olmuyor maalesef...
walla dediğim gibi...
Nedendir bilinmez her zaman 10:00 ya da 11:00 da başlayacak denir ama 13:30dan önce başlamaz... 2-3 kez kalkılır ama sonrasında hep BEKLE ALLAH BEKLE moduna gireriz...
Hawa kararmadan yarış bitmez ki bugüne dek sadece bir kez kupa töreni gördüm gündüz wakti, onun haricinde de olmuştur muhtemelen ama sabır sınırlarım iflas ettiğinden kalamamışımdır...
Elbette ki ankarada da 10 numara organizasyon olacak ne zaman olacak orasını allah bilir...
Ankaradaki yarış şöle güzel olur
hipodromun kapılarına adam gibi güvenlik + polis
Yarışmacı araçları + çekiciler hariç hiç bir arabanın içeriye alınmaması otoparka dahi
Yarışma ücreti herşey dahil 200 tl + bileklik
İzlemek isteyen kapıdan giricek olanlara 20 tl + bileklik
Sabahtan akşama kadar doya doya yarış izlemeye yarış sever birisinin 20 tl vericegne eminim ama it kopuk yoldan gecen birinin içerde ne va diye 20 tl vercegini sanmıyorum
tribün kapasitesi kadar adam alınsın içeriye
içerisi kalablık olmassa hiç sorun yaşanmaz hipodromda geri dönüş kenardan oldugu için arka arkaya araçlar kalkabillrler 100 araba bile yarışabilir
Başka şekilde orda yarış olmaz
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
hilmi o dediklerinin hiçbiri hipodromda olmaz olamaz malesef ancak şöyle şehirden bi 20 km dışarıda güzel bi pist yaparlarsa Ankara yarışları gibi yarış olmaz kanaatindeyim
Kapidan para alinsa bile sagdan soldan atlayip gelen apaciler cok oluyor + yok o sifir cizenler arabasini gostermek icin gelenlerin hic biri alinmamali drag organizasyonu bu yanlama ya da show org.u degil
belli kesim apaçi Ankara tayfası Ankara il sınırları içerisinde yaşadıkça, Ankarada yarış marış olmaz![]()
124'ler sıfır çizcek abisi çekin şu Evoları.
ankarada hıc bır zaman duzgun bır organızasyon olmaz ... olamaz ...
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related
SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞBUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!
Pistin tek sorunu yaris alanina yaklasan seyirciler.
İstenilen uzakliga kadar 2 metrelik citler yapildiktan sonra gayet guzel olur.
Geri kalan zevke kalir apacide tabiki gelir o organizatorlerin sorunu degil sosyal, egitimsel bir olay.
Kimse olmaz falan demesin kapali tribun bile var pistin etrafi tamamen cevrilmesi ile tum sorun biter.
Ankara draglarini bosuna efsane degildir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)