techno-labs.com / Telefonunuza PSX oyun kurma rehberi
buyrun ben Driver oyununu yükledim akıcı biçimde oynuyorum nostalji yapıyorum desire hd de![]()
techno-labs.com / Telefonunuza PSX oyun kurma rehberi
buyrun ben Driver oyununu yükledim akıcı biçimde oynuyorum nostalji yapıyorum desire hd de![]()
htc serisi samsung galaxy serisi lg optimus android işletim sistemi olan cogu telefon tabi ram ve gbz miktarları yüksek olan tellerde daha iyi çalışır
alakasız olcak ama desire hd nın sarjı 1 gun bıle gıtmıyormus dogrumudur .tel almayı dusunuyorumda desire hd ve Incredible S arasında kaldım![]()
walla benimki rahat gidiyor 1 gün hatta 1. bucuk gün nete de giriyiorum oyun da oynuyorum gpsde kullanıyorum 1 günü rahat tamamlıyorum
gün içinde toplam 30-40 dak görüşme yapıp geri kalanında stand-by da beklediğinde ben 2. günü tamamladım eve döndüğümde şarj istedi. onun dışında müzik oyun gps facebook twitter şeklinde kullanıyorum genelde 1 gün net yetiyor olmadı mugen bataryalar var onlarla pil ömrün ü arttırmak mümkün
hocam bu turkcell t20 android işletim sistemi mi? pek bi bilgim yok ama bana öyle geliyor.
feel is everything
tesekkurler arkdaslar bılgıler ıcın t 20 andoid
galaxy s2'e kurdum .. şimdi oyun indiriyorum .. deniyim yorum yazıcak duruma göreteşekkürler bilgilendirme için .. hep aklımda olan bişeydi ama hep de üşeniyordum , görünce deniyim bi dedim
![]()
ben driver ve tom clancy rainbow six yükledimakıcı biçimde oynuyorum kontrollere biraz alışmak gerekli ama
![]()
ya herseyı yaptım ettım tam oyun ındırcem hangısını desenesem filesonic sitesi acılmıoo lınkler hata verııooo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)