Arkadaslar bnm kablosuz ınternetım var dıger kablosuz ınternetlere gore cok yavas bı sarkı dnlıcem youtube da 50 kere takılıyo bı cozum veya bır program varmı ? Sımdıden tesekkurler![]()
Arkadaslar bnm kablosuz ınternetım var dıger kablosuz ınternetlere gore cok yavas bı sarkı dnlıcem youtube da 50 kere takılıyo bı cozum veya bır program varmı ? Sımdıden tesekkurler![]()
Modemının markası önemlidir dahada baska birşey yapamazsın piyasada satılan sinyal yükselticiler filan var bazıları acces point diyor tamamen gereksiz bosuna para verme 10mt kablo cek daha temiz ve hızlı olucaktır
Hızım bı şarkı dınlıcek olsam youtube dan 50 kere takılıyo hemen doldurmuyo sureyı. bı sıteye gırcem uzun sure beklıyorum ve canımı cok sıkıyo. :@
Altyapı varsa fiber internete geçin,Ben superonline 10 mbit kullanıyorum mükemmel download hızı saniyede 1.4 mb civarlarıda wireless la kullandığm halde.
şimdi şöyle;
kablosuz bağlantının hızı senin youtube dan video izlemeni yavaslatıcak kadar yavaş değil. (802.11g ise bağlantın)
2. kablosuz ag ozellıklerınden hız kısmı kac mb/sn bağlısın ona bak.
3. birde cat5 kablo ile modeme baglan wireless ı kapat oyle dene bakalım aynı yawaşlığı görücekmisin (sanmıyorum)
şöyle bir olay var.
cihaz daki ayarlara bağlı olarak kablosuz bağlantı hızı elle ayarlanabılıyor;
bu ayarda şöyle bir orantı var. bağlantı hızı olarak mb/sn düşürüldükçe kapsama alanı genişler.
hız yükseltildikçe kapsama alanı düşer.
kullanılan cihaz ve modem yanyana odalarda ise cihazdan bağlantı hızı max. 54mbits ise buna çıkarılmalı. yada şu ayar olabilir 802.11g.
802.11g 54mbits hızı destekler.
802.11b ise 11mbits e kadar destekler.
e60 535d & THE A45 AMG
ethernet kablosuyla bagla birde öyle dene yavaşlık devam ediyorsa kablosuzdan kaynaklı birşey olmadığını anlarsın.
ayrıca ttnetle ne alakası var rt 205in ttnet üretmiyo sonuçta dağıtıyo. 205 genel olarak sorunlu bir modemdir![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)