Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı
peki iki soru daha...
1)Mac i de pc yi de kullanmış arkadaşlarımın şöyle bi tespiti vardı.Windows ;zamanla kurulan silinen programlar , bulaşan temizlenen virüsler vss sonucu ilk kurulduğu zamanki performansından kayıp verirken bu kayıp mac de yaşanmaz ,,, ve windows ta bi program takılıp hata verdiği andan donar kapanır; mac ise ne kadar uzun sürerse sürsün bi şekilde o programın işlemini sonuçlandırır..Yani mac daha stabildir ,,,demişti...Gerçi bu bahsettiğim mac-windows kıyaslaması ama olay android de nasıl?mac android kıyaslandığında hangisi daha stabil?
2)Android de internette gezinme ile ilgili bi problemle karşı karşıya kaldım ,, misal nete giriyoruz , önce techturkey , sonra sahibinden , sonra face , sora twitter vss vss , bir saat takılıyoruz...Sonra onu kapamak için sağ üstteki kısma dokunduğumuzda o bir saat içerisinde hangi siteleri gezmişsek teker teker geri sararak o siteleri açıyor...yani sağ üst 'kapat' değilde 'geri al' işlevinde... sol üst te de ana sayfaya dön tuşu var ama o da kapatmıyor , altta çalışıyor internet tarayıcısı programı....İlla kapamak için altta çalışan tüm programları kapatan başka bi programı yükleyip çalıştırmak gerekiyor.
Bide misal youtube da bi müzik videosu açtık , new tab diyip tech e girdiğimizde bi önceki sekme olan müzik videosu birden duruyor (yüklenmesi de duruyor) ,,, anca ikinci sekme olan tech i kapatıp youtube a geri döndüğümüzde videoyu izleme ve videonun yüklenme işlemleri devam ediyor..Pc gibi değil yani
Bu olaylar iphone da nasıl?