bir arkadaşım bu üniversiteye kayıt oldu da şimdilik eve çıkmıyo yurt şekli daha sonra ev tutucak ta öönerebilceğiniz nereleri var
bir arkadaşım bu üniversiteye kayıt oldu da şimdilik eve çıkmıyo yurt şekli daha sonra ev tutucak ta öönerebilceğiniz nereleri var
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
spor sk var orda bi pansiyon şeklinde bi yer vardı hala duruo mu bilmiorum orası olabilir yada otellerle anlaşılabilinir daha snra kalıcı konutlardan ev tutulabilinir![]()
Bu O kadar Basit değil...düşmüş çoluk çocuk plaka peşine
Abim merkez olsaydı yardımcı olurdum bende düzce üni de okudum bu sene bitti.Fakat cumayeri ile merkez arası kafadan 20km vardır belki daha fazla.En iyisi yurda gitmek. Eğerki yol bana koymaz arabam var der ise avni akyol yurdunu tavsiye ederim (beçi köyü) Ben 2 sene kaldım. Odalar 3 kişilik,wc-duş her oda için ayrı,oda içinde.Otelden farksız çok rahat.120tl idi aylığı fakat yurt yemek için kahvaltı ve aksam yemeği kuponu veriyor.Aylık yaklasık 90tl gibi bişey.Yurtta 30tl ye kalınmış oluyor![]()
Legen...wait for it...dary!
eray abi KYK, yani kredi yurtlar kurumu, yurtlarından birisi çıkmazsa özel yurt düşünün, yukarıda bi arkadaş yazmış 120tl diye, KYK yurdudur orası kesin, özel yurtlar çok pahalı,
4 - 6 kişilik yurtlara 250 - 300 tl istiyorlar, artı tuvalet, banyoda yok odalarda,
ortak kullanım,
birde 1 yıllık sözleşme yapıyorlar, 3 - 4 ay sonra çıkmak istersen yurt ücretinin geri kalanınıda istiyorlar![]()
benım asıl orenmek istediğim okulun oralarda ev tutulcak yanı oralarda oturabilicek temiz düzgün yer neresi yurtda şimdilik kalcak 1 2 aya ev tutucaz oralılar daha iyi bilir sonucta netaraf daha nezihtir
Dr. Ecu
abi ben karabükte okuyorum, çok küçük bir şehir,
nezih diyebileceğim Safranbolu var, ordada kira için analarının kızlık nikahını istiyorlar,
900 - 1000 lira
okula yakın yerlerde 500 - 600 liradan aşağı gitmiyor, 800'e kadar çıkanlar var,
ya küçük olduğu için yada karabüklülerde vicdan yok
Abi Düzce'ye hiç gitmedim ama oranında küçük bir şehir olduğunu biliyorum,
Karabükle ilgili yazdıklarım Düzce içinde geçerli olabilir,
geçerlidir demiyorum dikkat
son olarak, abi en iyisi devlet yurdu, başvursun KYK'ya, misss![]()
yurt ikinci planöncelik ev mekan lazım
![]()
Dr. Ecu
ehh uzun lafın kısası öyle denebilir![]()
Dr. Ecu
söledikte dinletemedikeskişehire yalvardım da yok arkadaş kısmet değilmiş
![]()
Dr. Ecu
Arkadaşların dediği gibi özel yurt olaylarında 1 senelik olayına dikkat etmek lazım o hatayı ben yaptım. Bende bi iki ay kalırım diyordum öncesinde pek araştırmada yapmamıştım okul günü gelip çatınca 1 sene oraya mecbur kaldım.1-2 ay biraz maddi açıdan zorlada ilk etapta direk ev bakın derim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)