BMW M Serisi M3 2003 Model 71.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 57174149
varmı arkadaşlar tanıyan bilen ?
BMW M Serisi M3 2003 Model 71.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 57174149
varmı arkadaşlar tanıyan bilen ?
,
aracı tanımıyorumda jantlar replika gibi durmuyormu benmi yanlış goruyorum![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
jantlar jaten e46 m3 jantı değilde onlar mühim işler değil hallolur.
araç ne durumda o gerekli bana en çok
,
araba galeride duruyor muhtemelen
daha önce hiç yürür halde trafikte vs. görmedim
bence bu arabanın en az 2 perti vardır![]()
o arabanın pert kaydı yoksa o kdr dolulukta hemde cabrıo + hardtoplı ıstanbulda bu zamanda 90 a gider.
fiyat cok cok iyi.. ama bencede perti filan bişiyi vardır,jantlarda ayrı iğrenç durmuş bu arada gerçi jant işi kolay...
sanırım bu araba geçen sene şaşmazda benim yanımda el değiştirdi. her tarafı boyalı olması lazım. plaka kapalı olduğuna göre zaten ya full boyalıdır ya da pert kaydı vardır.
senin dediğin fiyatta o zaman aşırı yukarıda kalıyor o zaman?
anlamadımki hiç bir şey zaten aynı şeyi konusuoruz ilanı verilen arabadada kaza bela yoksa fiyatı senin dediğin gibi yüksek değil aksine çok uygun.
sendeki aracın fiyatı kazasız belasız ise normal...
oda en fullu oldugunu dusunerek soyluorum full değilse 3 4 pazarlık edilip alınılabilir.
tramer yalan gecen hafta 3 arabaya baktık tramerde göze batıcak bir sey yoktu, sase nodan sorgulatınca sacma sapan seyler cıktı bn artık tramere guvenmıyorum.
m3 alıcaklar dikkat etsin ben bosuna 3 ay arabasız gezmedim.
full var full artı full var sıfır var tır sıfırı varbenı ölduren de bu laf tır sıfırı lafı. Neyse guncell dıyelım varmı ağalar bu aracı bılen.
,
hayatımda ilk defa m-tech tamponlu m3 gördüm
BMW M Serisi M3 2002 Model 92.500 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 56942196
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)