Honda CRX 1.6i-16V 1991 Model 8.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 51605502
arkadaşlar crx lere bakarken dikkatimi geçti.bu ne motorudur? :S
Honda CRX 1.6i-16V 1991 Model 8.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 51605502
arkadaşlar crx lere bakarken dikkatimi geçti.bu ne motorudur? :S
It is not hocus pocus,it is all about focus.
Rover kapağına benziyor
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
biraz oynamışlar galiba
![]()
Seni sevsem mi sonraya mı bıraksam bilemedim
Çocuk bana bak akıllı takıl söylediğin motorda oynama falan yok direkt Rover 216Si kapağı üstündeki adamın canını sıkma 1000 km öteden de kelime yapma bana ... kadar boyunla
Bilmeden çok bilmişlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın al benden sana büyük sözü![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
verim olarak bi fark varmı aralarında
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
direk aynı motormuydu kapak farkı varmıyıdı ?
110hp sanırım roverlerde
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Yazı karakterinden dolayı rover a uyguduğunu belirtmemişsin, "Biraz oynamışlar galiba" yazmışsın ben de bu kapağı alıp uydur kaydır oynadıklarını düşündüm ki o kapakta 2.0 200 HP 220Turbo'nun kapağı. Senin yazını okuyan herkeste onu düşünmüştür aksini değil kendini aklamaya çabalama şimdi sıkıştın diye.
Konuya atlamadım burası bir forum herkes atlıyor birşeylere o zaman burda 5000 den fazla kullanıcının hepsi atlıyo o zaman tatlı su balığıyız hepimiz
Tüm postların böyle bilip bilmeden saçmalamalarından ibaret dikkat et yazılarına beynini kullan biraz bence![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)