Başta çok saçma bişeydir bu dedim, çünkü bu tür şeylerle hiç alakam olmaz
işaretlemeye başlamıştım bitirdim
benim için çok doğru şeyler çıktı, siz deneyin bakalım ne çıkacak
En Sık Kullandığınız Kelimelerden Karakter Analiziniz
Başta çok saçma bişeydir bu dedim, çünkü bu tür şeylerle hiç alakam olmaz
işaretlemeye başlamıştım bitirdim
benim için çok doğru şeyler çıktı, siz deneyin bakalım ne çıkacak
En Sık Kullandığınız Kelimelerden Karakter Analiziniz
benim için bazı seçeneklerde ikisini birden kullandığım oldu tam doğru seçemedim yani![]()
Kuralcı cıktım ehh diyelim![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Dışa Dönük
Siz insanlarla eğlenen , çevrenizde mutlu insanlar oldukça mutlu olan bir karaktersiniz. Bu nedenle çevrenizdekileri mutlu etmek sizin için çok önemli, onları eğlendirmek, güldürmek için yapmayacağınız şey yok gibi. Bu tavırlarınız yeni tanıştığınız insanlar tarafından fazla samimi olarak algılansa da sizinle bir saat geçiren insan bir daha peşinizi bırakmak istemiyor ve her ortamda sizi de etraflarında, yanlarında görmek istiyorlar. Tüm çevrelerde aranan istenen bir simasınız ve yokluğunuz herzaman farkediliyor. Çünlü siz ortama neşe katansınız
dedi bana hakkatende doğru cıktı![]()
Dışa Dönük
Siz insanlarla eğlenen , çevrenizde mutlu insanlar oldukça mutlu olan bir karaktersiniz. Bu nedenle çevrenizdekileri mutlu etmek sizin için çok önemli, onları eğlendirmek, güldürmek için yapmayacağınız şey yok gibi. Bu tavırlarınız yeni tanıştığınız insanlar tarafından fazla samimi olarak algılansa da sizinle bir saat geçiren insan bir daha peşinizi bırakmak istemiyor ve her ortamda sizi de etraflarında, yanlarında görmek istiyorlar. Tüm çevrelerde aranan istenen bir simasınız ve yokluğunuz herzaman farkediliyor. Çünlü siz ortama neşe katansınız.
gerçekten de böyleyimdir hee![]()
Dışa Dönük
Siz insanlarla eğlenen , çevrenizde mutlu insanlar oldukça mutlu olan bir karaktersiniz. Bu nedenle çevrenizdekileri mutlu etmek sizin için çok önemli, onları eğlendirmek, güldürmek için yapmayacağınız şey yok gibi. Bu tavırlarınız yeni tanıştığınız insanlar tarafından fazla samimi olarak algılansa da sizinle bir saat geçiren insan bir daha peşinizi bırakmak istemiyor ve her ortamda sizi de etraflarında, yanlarında görmek istiyorlar. Tüm çevrelerde aranan istenen bir simasınız ve yokluğunuz herzaman farkediliyor. Çünlü siz ortama neşe katansınız.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Kuralcı ama pek doğru oldugu söylenemez![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Çok çok saçma alakasız bir test. Bir kere çoktan seçmeli değil.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Alaycı
Yeni tanıştığınız insanlar tarafından alaycı umursamaz biri olarak algılanıyorsunuz ama sizi yakından tanıyanlar insanlar aslında ne kadar dostalrınızı önemsediğinizi biliyor. Onlar için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığınızın farkındalar. İlk tanıştığınız insanlar da sizi alaycı olarak algılıyor olsa da alında sizinşle çok keyifli vakit geçiriyorlar çünkü sizinle her durum rutin ve sıkıcı olmaktan çıkıyor. Siz her olaya farklı ve renkli bir açıdan bakarak olaylara eğlence katıyorunuz. Aslında amacınız da bu zaten hayatı daha neşeli kılmak, hayatı sıradan olmaktan çıkarıp her duruma bir tat katmak. Aksi takirde herşeyin tekdüze olduğu bir yaşam size boğucu gelecek ve siz bu duruma asla alışamayacaksınız.
![]()
yalanmotors
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)