iyi bir makina lazım sana.bide ps ta keskinlikle çok oynadın sanırm karıncalanmış fotolar.
eline sağlık daha da iyileri gelir devam pratiğe![]()
Programda dediginiz gibi çok oynadım ,programdayken belli degildide buraya koyunca baya karıncalandıgı ortaya çıktı![]()
Valla işte cep telefondan sonra ilk defa elimi bir makineye sürdüm gerçekten kolay bir iş degilmiş![]()
imzasız..
la çok amatörüm diyince brzers kategorisi gibi olmus he
maaşallah kardeşim daha iyileri olur zamanla.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
maşallah anıl kazasz belasız...orjinal jant die bagırıyo gti![]()
ROLL TeaM....
[...MaPPed By CharE...]
Custom Electronic Projects
Kullandıgın makinada manuel ayarlar varmı varsa kullanmanı tavsiye ederim zamanla geliştirirsin bence kendini bi adres pm attım sana cok yardımcı olacagını umuyorum o adresin ben ordan yararlanıyorum bazı konularda![]()
AP Type-R
kagan-07 -Abi bi ara alıyordum paramda hazırdı trafik cezası yedim arabayıda baglattım tadı tuzu oldu her şeyin yani anlayacagın yine başka bir bahara kaldı
A.Cem -Aynen güzel bir makine lazım araştırıyorum,ama öncelikle kendimi bununla biraz ısındırayım diyorum.Tavsiye için teşekkür ettim
Rec.O -Kardeşim manuel ayarlar var ama fazla degil pm ni aldım bu arada sagol
imzasız..
Yinede fena değil.Daha iyi makıne ile daha iyi sonuçlar çıkacaktır..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
renkler solgun olmasa daha net olabılırmıs.
ama içinin orjinal korunması cok hos olmus tebrikler.![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
ellerinize sağlık güzel fotolar..![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Anıl eren photographed dersen cümle kurmaya calışırken nesne eksikliginden dolayı grammar hatası yapmış olursun, oraya isim koyman lazım, photography vs olabilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)