Arkadaşlar aralık ayının başında düğünüm olacak fakat balayı için yer belirleyemedim aralık ayında gidilebilecek nereler vardır eylenceli sıkılmayacağımız yerler fikiri olan varmı ..
Ilk altarnetif uludağ vardı o tarihte kar olmaz ...
Arkadaşlar aralık ayının başında düğünüm olacak fakat balayı için yer belirleyemedim aralık ayında gidilebilecek nereler vardır eylenceli sıkılmayacağımız yerler fikiri olan varmı ..
Ilk altarnetif uludağ vardı o tarihte kar olmaz ...
''AN'' 545 VTİ
DR.ECU
Dostum , ilk başta geçmiş olsun .. hata hepimize mahsus bir şey sonuçta insanız..
Balayın için bütçe belirtirsen sana daha net yardımcı olabiliriz en azından aklındaki rakam max. nedir ??
bende aralık 25 te evlenmiştim, yılbaşına 1 haftadan az bi zaman vardı yani, yılbaşı programları vasıtasıyla kıbrısı tercih ettim, çokta memnun kaldım , 1 ocakta denize girenler vardıben havuzla yetinmiştim..
bolu abant?
Ben Kasım ayında evlendim Yurt dışı programı yalan oldu son dakika Yurt içi yaptım iyi ki de yapmışım uçak biletinden daha ucuza getirmiştim balayını..
Senin önünde zaman var ucuza bilet bulabilirsin ..
Aralık düşük sezondur , şehir otellerinde uygun oda bulabilirsin..
Otel fiyatlarını en uygun booking.com ve octopustravel.com adreslerinden erişebilirsin..
Tekrar geçmiş olsun..
paris..paris...paris
4.000 liraya heryere gidebilirsiniz mısır tunus gibi yerler denenebilir hem sıcak olur hem denize girilir hem unutulmaz olur gezilcek çok yer var çünki. isterseniz yardımcı olurum
Rio ya gidip gelirsiniz o tarihte sıcakta olur orası ve ucuz açıkcası abartı fiyattir diye dusunmeyin
23 yaşında evlenmek ?
Emin misin son kararın mı kışın günü hem de
Bence yaza kadar bekleyin ya da direk yurtdışına gidin![]()
maldives ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)