Arkadaslar fikirlerinizi paylasirsaniz cok memnun olurum coilover alicam ikisi arasinda bi tercih yapmam lazim xyz mi d2 mi bu arada arac czt
Arkadaslar fikirlerinizi paylasirsaniz cok memnun olurum coilover alicam ikisi arasinda bi tercih yapmam lazim xyz mi d2 mi bu arada arac czt
XYZ 'nin avantajlarını sayayım ben.
-1 yıl garanti, başka hiç bir coilover da bu yok
-Herhangi bir kaza yaptınız ve sağ ön coilover da hasar var.Coilover takımı çöp olmuyor XYZ de, çünkü biz yedek parça getirebiliyoruz.Hasarlı parça değişiyor , devam ediyorsun.
-Türkiye de en çok satılmış coilover markası.
-Sorunsuz ürün.
Bunların dışında özellik olarak D2 ile aşağı yukarı aynıdır.
Parçalar 20 EU 140Eu arası değişiyor.Misal 1 amortisör kırıldı , 120Eu gibi bir fiyatı var.Parçayı acele istemezse müşteri gelen malların arasına koyup shipping de almıyoruz.
hksnin yokmu araba czt için
İki üründe 1e1 aynı. Ama arıza kaza ve sorun durumlarında Türkiye'den muhattab bulmak garanti almak çok başka bişi. XYZ
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
D2 için olumlu yada olumsuz bir yorum yapamayacağım fakat XYZ kullanıcısı olarak XYZ gerçketen başarılı, şöyle ki istediğniz sertlikle beraber yol tutuşu en üstte tutarken olası ters bir durumda absorbe özelliğini yitirmiyor(yolda hızla çukara girme vb bir durumdan bahsediyorum)Ben bir XYZ kullanıcısı olarak bu markayı gönül rahtlığı ile önerebilirim, ayıraca XYZ Tr tedarikçileri gayet ilgili ve alakalılar, bu da bence çok önemli...
d2 gayet konforlu ve rahat hayret bu kadar rahat olabileceğini sanmıyordum açıkçası yumuşaklık sertlik ayarı hikaye filan değil gayet başarılı.
D2 ben kullandım aracımda crx gibi sert bi araçta bile bana göre oldukça konforluydu.Ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım.Yol tutuş açısından gerçekten tatmin edici.Ancak sıfır alıcaksan bence XYZ yi tercih etmen daha mantıklı olur yedek parça açısından.
D2'yi nerden alıcaksın ki , racer cornerdan mı ?
Ben aldım , mart ayından beri ne tamamını ödediğim param var , ne coiloverım , ne de telefonlarını açan bi muhattabım var.
Hemde sırf başım ağrımasın diye ingilterede 1.700 olan coilovera 2.650 verdim.
Colt için hazırda yok tabii ki , ama 15-20 günde teslim ederim sipariş edersen.Hatta dün de bir tane CZT için sipariş aldık , beraber getirebiliriz onunla.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)