Abilerim,Kardeşlerim,
Babam bi araba alacakmış,lada vegaları düşünüyor
bir bilginiz varsa yardımcı olabilirmisiniz ?
Abilerim,Kardeşlerim,
Babam bi araba alacakmış,lada vegaları düşünüyor
bir bilginiz varsa yardımcı olabilirmisiniz ?
Yakıt durumu piyasadaki değeri vs. bunun gibi şeyler.
Yakıtı,piyasası vs.. Niye tersliyosun lan
Valla ladaları çok bilmem..Hatta hiç bilmem.. Alırken uyguna alınırsa mantıklı olabilir..Sıkıntı çıkarttığında da parçası vs çok pahalı olmayacağını düşünüyorum..
Bütçe ne kadar yanlış anlamazsan..Vega'dan daha mantıklı bi seçenek çıkabilir çünkü..
6.oo TL civarı Açıkçası
Babam HONDA almyor maalesef ..
Hımm çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için.
İlk sıfır çıktığında babam almayı düşünüyodu, şekil tip olarak o zamanlar hoşumuza gitti. Hatta oturup pazarlık bile ettik 13 milyardı yanlış hatırlamıyosam sıfırıAma Lada servisi bu arabayı alacagına git şahin al. 5 sene sonra darmadağın olur elinde kalır dedi vazgeçtik..
içi çook kötü bir kere bindim hem dar hemde malzeme kalitesi berbat ötesi güneşte herşey yamulmuş şahin alın en iyisi geniş parça bol v.s yerli malı yurdun malı
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
lada wegalar motor bakımından cok sağlam araçlardır..bende su nada rusyadaki evimde lada vega coupe si var tr bu modellerden yok malesef lada yı yanlış tanıyolar aslıonda cok cok sağlam araçlardır düzgün bakılmış bir araba alırsanız bakımlarını düzgün yapaın problem çıkartmaz size...plastik aksamından ufak ufak sesler gelir problem etmeyin giderilebilecek bi seydir 16 valf olanları en sağlamlarıdır 350 hp ye kadar motor içi stock turbo yapıp kullanılıyor rusyada..yakıtda üzmez sizi..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
evet rusyada kullanıcısı bayağı bi fazlaBu konuda bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim.
huuopp taka nuri. Ben Onur. sana bı lada buldum arkadasın dedesı satıo 4-5 ıstıo ara benı konusalım. arac tertemız. resmını falan fılanı tum bılgılerı ben sana telde anlatırım. yada pm at
Şimdi Lada kullanmamışlar pek bilmezler.
Yakıt olarak çok iyidirler. Parçaları Tofaş kadar ucuz. Sağlamlık tofaştan daha iyi ve çekiş vs vs daha iyi.
Ama temiz olacak ve temiz kullanılmak şartıyla. Ayrıca o paralara 2000 model üstü pek araba bulamazsınız.
Tabiki bu beklenti ile alakalı.
Hopp Pm atıldı .
kaporta ve motor olarak ciddi sağlam bir araba lada. şahin,brodway gibi arabalarla kıyaslanıyor fakat konfor ve yol tutuş açısından ikisinden de üstün ve başarılı.tavsiye ederim,tüplü bir samara veya vega ile petrolün yolunu unutursun![]()
vega çok yakıyor. samara daha iyi bence geçen sene 5 takla attı babamlar av dönüşü samarayla kimsenin burnu bile kanamadı sağlam araçtır. konforludurda bir doğandan filan kat kat iyidir ve daha az yakar motoruda sağlamdır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)