User Tag List

Sayfa 1/5 123 ... SonSon
86 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Giuletta

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Giuletta

Öncelikli olarak konuyu nereye açsam bilemedim. Yanlış yerdeyse şimdiden kusuruma bakmayın Sormak istediğim bir soru var. Araba bakınırken babam giuletta baksanıza, 0 alırsak volvoyu takasa veririz diyor.(volvonun kazası çok olduğundan bir şekilde elden çıkarma taraftarıyız) 0 alırsak takasa veririz diyor diğer türlü elimizde kalması muhtemel diyor.

Ben şimdi Alfanın sitesine baktım, 1.4%B MultiAir sanırsam 170 lik ve full olanlarından, 25.000 euro diyor. Ekstra donanım olan hali mi 25.000 euro yoksa üstüne opsiyon gelince artıyor mu bu bir. İkincisi otomatiği var mı varsa şanzumanı nasıl? Sahibindende ilalara baktım hepsi manueldı, yine anlamadım birşey. Alfanın sitesi bomboş, hiç birşey anlamadım. Eğer 1.4TB MultiAir yada diğer modelinden kullanan olupta beni bilgilendirirse çok sevinirim
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

erh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    baz fiyatıdır o.. ustune mutlaka eklenir

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Kalkip gitsene olm bir alfa bayisine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gidicem gün içindede gitmeden önce sorayım dedim yinede bi
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Satış Bölümü Sorumlusu Yogi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    40 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    a3 - scirocco ne oldu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    giuletta 0 olacağından bi adım önde gibi ama gönlümde esas olarak scirocco yatıyor valla

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Julyetta yı berkay'a sor arda 307 xsi nickli. ondada kırmızısı var.

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selamlar Otomatiği yok aracın şu anda daha gelmedi eğer benzinli istiyorsanız 25.000 euro baz fiyatıdır sizin için fiyat alabilirim İzmir bayisinden bendeki araç dizel 105 hp olanlardan
    Renk farkı 500 euro falan tutuyor siyah ve rosso alfa haricinde .

Edit : İncelerken spor baket ve normal paketi inceleyin deri koltuk ayrı bir keyif benim araçta blue&me var ama sadece flash disk ile müzik dinlemek için kullanıyorum o opsiyon yerine cam tavanda seçebilirsiniz sormak istediğiniz soru varsa yardımcı olurum elimden geldiğince saygılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 307xsi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar Otomatiği yok aracın şu anda daha gelmedi eğer benzinli istiyorsanız 25.000 euro baz fiyatıdır sizin için fiyat alabilirim İzmir bayisinden bendeki araç dizel 105 hp olanlardan
    Renk farkı 500 euro falan tutuyor siyah ve rosso alfa haricinde .

Edit : İncelerken spor baket ve normal paketi inceleyin deri koltuk ayrı bir keyif benim araçta blue&me var ama sadece flash disk ile müzik dinlemek için kullanıyorum o opsiyon yerine cam tavanda seçebilirsiniz sormak istediğiniz soru varsa yardımcı olurum elimden geldiğince saygılar
    Benzinlidede otomatiği yok mu? Harika ses sistemi nasıl bir vw yada audi ile karşılaştırınca? benim istediğim opsiyonlarda cam tavan ses sistemi xenon far bide yol bilgsiayarı, başka birşeye gerek yok

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Deri döşeme - Xenon gibi eklentileri neden araçla beraber alıyorsunuz?

İstanbuldaki arkadaşların çok iyi bildiği, ben dahil çoğu kişinin deri döşeme konusunda ilk tavsiyesi olan bir yerin sahibi yıllar önce demişti ki;

Fabrikadan araç çıkıyor, müşteri deri döşeme isterse araç bize geliyor. 500 liraya deri döşemesini yapıyoruz, servis sizden 2000 lira deri döşeme farkı alıyor.

Eh aynı durum xenon için de geçerli.. Serviste kullanılan xenonlar dışarıda satılan markalardan çok farklı değil. 70 e alıp kim bilir kaça satıyorlar..

Özellikle bu tarz eklentileri aracı aldıktan sonra dışarıda yaptırmakta fayda görüyorum.. Garanti konusunda şahsi tecrübelerime dayanarak sorun yaşamadığımı da belirtmek isterim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dizaynı harika bir araç gerçekten söylemeden edemicem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benzinlidede otomatiği yok mu? Harika ses sistemi nasıl bir vw yada audi ile karşılaştırınca? benim istediğim opsiyonlarda cam tavan ses sistemi xenon far bide yol bilgsiayarı, başka birşeye gerek yok
    Otomatikler Aralık gibi gelicek diyorlardı ama pek bir bilgim yok .
    Ses sistemi konusuna gelince 3 yıla yakın komple tesisatlı arabadan inip buna binince yadırgadım ve sol ön hoporlörü patlattım sanırım cızırdıyor ama Benzinlilerde BOSE hifi sistemde oluyor ücret farkı ile subwooferlı. Xenonu servisten almayın bencede dışarda yaptırırsınız .

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dizel otomatiği var mı acaba? bu arada fiat motora sahip olması büyük avantaj bence.
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coolvtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dizel otomatiği var mı acaba? bu arada fiat motora sahip olması büyük avantaj bence.
    Yok daha bilgi vermediler yarın servise gidicem büyük ihtimal tek tek sorarım evet motorlar jtd-m2 Lancia Delta-Bravo ile ortak ama bunlar 120 hp 300 nm
    Alfalar 105 hp 320 nm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

İstanbuldaki arkadaşların çok iyi bildiği, ben dahil çoğu kişinin deri döşeme konusunda ilk tavsiyesi olan bir yerin sahibi yıllar önce demişti ki;

Fabrikadan araç çıkıyor, müşteri deri döşeme isterse araç bize geliyor. 500 liraya deri döşemesini yapıyoruz, servis sizden 2000 lira deri döşeme farkı alıyor.

Eh aynı durum xenon için de geçerli.. Serviste kullanılan xenonlar dışarıda satılan markalardan çok farklı değil. 70 e alıp kim bilir kaça satıyorlar..

Özellikle bu tarz eklentileri aracı aldıktan sonra dışarıda yaptırmakta fayda görüyorum.. Garanti konusunda şahsi tecrübelerime dayanarak sorun yaşamadığımı da belirtmek isterim.
    Evren bey galiba karıştırdınız. Sizin bahsettiğiniz ampüldür. Bi-xenon d1s ve bunun far yıkama grubunu da dahil ederseniz yedek parçadan almak istediğinizde dünyanın fiyatını çekiyorlar. Bunun dışında elbette ki deri döşeme fabrikanın işi değil. Mutlaka ki dışarıda nalaştığı tedarikçilere yaptırıyor. Ama o bahsettiğiniz kişi bence fabrikadan çıkan kalitede yapamıyor. En azından benim aracımdaki o kalitede değildi.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı fangio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evren bey galiba karıştırdınız. Sizin bahsettiğiniz ampüldür. Bi-xenon d1s ve bunun far yıkama grubunu da dahil ederseniz yedek parçadan almak istediğinizde dünyanın fiyatını çekiyorlar. Bunun dışında elbette ki deri döşeme fabrikanın işi değil. Mutlaka ki dışarıda nalaştığı tedarikçilere yaptırıyor. Ama o bahsettiğiniz kişi bence fabrikadan çıkan kalitede yapamıyor. En azından benim aracımdaki o kalitede değildi.
    Kesinlikle bi xenon dahi olsa xenon ampül + balastını kastediyorum. Karışıklık yok yani

Far ve yıkama grubu elbette servisten alınmalıdır. Ancak far alındıktan sonra içerisine konacak xenon'u servisten almama taraftarıyım.

Bahsettiğim kişi aynı kişi midir acep? Bunca yıldır adını / tavsiye edildiğini duyarım, kendi aracıma da yaptırdım daha memnun olmayan görmedim?

Falmor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Deri döşeme konusunda size tamamen katılıyorum ancak xenon konusu biraz farklı.Eğer aracın xenon farlı versiyonu varsa orjinalinde onu tercih edin.Servis kendisi alıp takıyorsa tabiki dışardan daha mantıklı.

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alfanın spor koltuklarının gördüm oldukça başarılılar.Bunu bir döşemecinin 1'e 1 taklit etmesi zor.
    Etse bile isteyeceği ücret azımsanmayacak kadar çok olacaktır.Ayrcıa birde güvenlik var.Koltukların içindeki yan hava yastıklarının üstündeki kumaşı lesip yerine yenisini dikmek elbette orjinali ile aynı olmayacaktır.
    Pardon birde xenon var.Merceksiz xenonların ne kadar göz aldığı belli zaten şimdi yeni arabanın orjinal farını deştirip mercek koydurup custom birşeyler mi yaptıracak?Hadi diyelim elektriği yanlış bağlandı.Tüm sistem yandı hadi bakıyım servise..Servis fatura çıkartınca gelip konu açarlar bu ne sanki arabayı yeniliyorlar diye.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

aynen katılıyorum opsiyon eklendikçe giydiriyorlar sıfır civic aldık arkadaşıma extra xenon olsun dedi sordum satış temsilcisi bayana 870tl fark var dedi markası nedir dedim japonyadan geliyor diye boş bir cevap verdi sizin o japonlar aksarayda 50 tl satılıyor dedim çıktım.
    sıfır araçta sonradan takılan opsiyonlara verilen paralara yazık valla garantiden çıkmaz aracınız diyede süslüyorlar bir güzel.
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)