User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: R/c sorunsalı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

R/c sorunsalı

abilerim aramızda uğraşan baya bir insan vardır illaki ben 1 ay boyunca falan kullandım arkadaşımın benzinli hpi markaydı modelini hatırlamıyorum kısacası elim yatkın ve kendime bir araç almak istiyorum hem yanlasın hemde düzde de güzel gitsin istiyorum ne önerirsiniz nelere dikkat etmem gerekir bu arada ayırabileceğim bütce herşeyiyle 500 tl ilk olarak tavsiyelerinizi yardımlarınızı bekliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk tavsiyem onroad olmasın kullanılacak alan yok
    ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla terimlerinden anlamıyorum ki marka model verirseniz daha güzel olur =)

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onroad dediği asflat, mermer, beton olmasın diyor...

bende hpi e10 başlangıç için almıştım benzinli değil bataryalı. avm lerin kullanılmayan kapalı otopark alanlarını kullanıyorum sürüş için. bence başlangıç için ideal bi araç e10 kasa.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

OnurD. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hpi e10 aldim alan yoklugundan kullanamadim. Simdi strada Sc aldim sifir 275tl ye hem hizli hemde Kaldirimda bahcede kumda toprakta kullaniyorsun. Eren Hobi de kampanyadan aldim tavsiye ederim.
    Ayrica herbiyeri metal saglam bisey gibi.
    Fusion35 ------> OnurD.

oenal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben şuan Ofna ultra Lx 1 kullanıyorum ama nitro yakıtın pahalı olması nedeniyle brushless sisteme çevirdim çok memnunum acayıp hızlı asfallata toprakta heryerde kullanıyorum başlangıç için HPI marka araçları öneririm yedek parçalrını çok kolaylıkla bulursun ben HPI RS4 ile başlamıştım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamiya tt-01 al direk mod parcası yedek parcası vs en cok bulunan r/c dir elektirikli almanı tavsiye ederim çünkü yakıtlının hem masrafı çok olur hemde ilk başlarda ayarlarıyla seni sıkıp bu işten sogutabilir aracın mantıgına hakım olana kadar elektirikli bir arac almanı tavsıye ederım yaklaşık 4 sene bu hobiyle ugrastım 1 araba parası aldı benden benden sana tavsiye hiç bulaşma sonu yok en son elektirkli bir araca 2400 tl harcamış oldugumu algıladığımda bu işi bıraktım
    İlkay Akçakoca-İZMİR
    35 TC 126(EJ9),35 CUK 44(EJ9),35 CAR 50(GTC),35 CAR 78(116i), 35 DY 642 ( C30 )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben offroad araba ile başladım. Yarışlara kadar girdim sonra uçağa geçtim. Uçak olayın bittiği nokta. Bir dakika bile sıkılmıyorsun. Sürekli adrenalin ve heyecan. Her ctesi Kozyatağından Hezarfen e gidiyorum sabahın köründe. Uçak ya da heli tavsiye ederim. Kullanılmış arabalarıda rcpano sayfasından bulabilirsin arada düzgün ucuza şeyler çıkabiliyor.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba çok para harcatır bi de. Uçakta motoru cartı curtu bir kere alırsın. Ondan sonra düştün mü gider yeni uçak alırsın eski motoru falan üstüne takarsın o da 100 tl ye de var 1000 tl ye de. Sana kalmış tamamıyla.
    IN BOOST WE TRUST

cMg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben offroad araba ile başladım. Yarışlara kadar girdim sonra uçağa geçtim. Uçak olayın bittiği nokta. Bir dakika bile sıkılmıyorsun. Sürekli adrenalin ve heyecan. Her ctesi Kozyatağından Hezarfen e gidiyorum sabahın köründe. Uçak ya da heli tavsiye ederim. Kullanılmış arabalarıda rcpano sayfasından bulabilirsin arada düzgün ucuza şeyler çıkabiliyor.
    Abi 2 tane aldımda düşürdüm, ama 5 dk havada tutabildim okadar keyif aldımki anlatamam, ama tam anlamıyla öğrenemedim uçurmayı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı year_one Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamiya tt-01 al direk mod parcası yedek parcası vs en cok bulunan r/c dir elektirikli almanı tavsiye ederim çünkü yakıtlının hem masrafı çok olur hemde ilk başlarda ayarlarıyla seni sıkıp bu işten sogutabilir aracın mantıgına hakım olana kadar elektirikli bir arac almanı tavsıye ederım yaklaşık 4 sene bu hobiyle ugrastım 1 araba parası aldı benden benden sana tavsiye hiç bulaşma sonu yok en son elektirkli bir araca 2400 tl harcamış oldugumu algıladığımda bu işi bıraktım
    benzinli araçta sıkıntıları duydum çalıştırmak için ayarı falanı filanı elektrikli düşünüyorum bulaştık bi kere artık kullandım acayip hoşuma gitti valla
    elektrikli bir aracın bana toplam maliyeti ne olabilir ki ? sürekli kullanacak değilim hafta sonları 1 2 saat anca ????

Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araba çok para harcatır bi de. Uçakta motoru cartı curtu bir kere alırsın. Ondan sonra düştün mü gider yeni uçak alırsın eski motoru falan üstüne takarsın o da 100 tl ye de var 1000 tl ye de. Sana kalmış tamamıyla.
    uçakları sevmedim gitti ya kuzenimde var helikopter bana göre değil sıkıntılı geliyo uçurması bide rc nin toplam masrafı ne kadar olur ki bana ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dedigim aleti dusun, hizli ve 15t lik hpi motor takip(50tl) 75kmh yapiyorsun. Kumda gidiyor, sasesi saglam fiyati cok uygun.
    Fusion35 ------> OnurD.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fusion35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dedigim aleti dusun, hizli ve 15t lik hpi motor takip(50tl) 75kmh yapiyorsun. Kumda gidiyor, sasesi saglam fiyati cok uygun.
    valla aracı kullanacağım yer kapalı otopark ve düz asfalt olur offroad tarzı birşey şu an için pek düşünmüyorum birde ***** öğrenciyiz maliyeti yukarda yazdıkları gibi 2000 tl vs olacaksa gider kendime murat 124 alır daha çok eğlenirim valla

mesela forumdaki şu ilanlar için ne düşünüyorsunuz ???
    1) http://www.techturkey.com/forum/off-...-ta03fpro.html

2)http://www.techturkey.com/forum/off-...-1-10-rtr.html

3)http://www.techturkey.com/forum/off-...ho-fw-05t.html

yanlış anlaşılmasın ilanları örnek olarak gösterdim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben biraz daha güzel birşey istiyorum acıkcası daha prof yani bunlar cocuk işi gibime geldi

hondafit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YuSuFJaN_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla aracı kullanacağım yer kapalı otopark ve düz asfalt olur offroad tarzı birşey şu an için pek düşünmüyorum birde ***** öğrenciyiz maliyeti yukarda yazdıkları gibi 2000 tl vs olacaksa gider kendime murat 124 alır daha çok eğlenirim valla

mesela forumdaki şu ilanlar için ne düşünüyorsunuz ???
    2)http://www.techturkey.com/forum/off-...-1-10-rtr.html

yanlış anlaşılmasın ilanları örnek olarak gösterdim
    Ben sattım aracımı

2000TL harcamak falan yok onu nerden çıkardın ?
    Fusion35 ------> OnurD.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı year_one Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alıntı Fusion35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben sattım aracımı

2000TL harcamak falan yok onu nerden çıkardın ?
    aha burdan cıkardım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bütçeyi biraz aşarsanız traxxas serileri öneririm slayer mesela
    ...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)