Mteknik yapıcam arka diffizör + aynalar + anatomik spoileri karbona kaplasam nasıl olur sizce ? sırıtırmı ? yoksa piano black folyo ile mi kaplayayım aracım gümüş gri![]()
Mteknik yapıcam arka diffizör + aynalar + anatomik spoileri karbona kaplasam nasıl olur sizce ? sırıtırmı ? yoksa piano black folyo ile mi kaplayayım aracım gümüş gri![]()
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
dedin zaten kafamı karıştırdın panpagerçi ikisininde yakışıp yakışmayacağını tahmin edemiorum :S
Rs Racing Garage
piano black çok hoşuma gidiyor ama nasıl durur tahmin edemiyorum. aynalara dokunmaktan vazgeçtimçıtalar + arka diffizör + anatomik spoiler bunlara folyoyu çekicem gibi gelio
![]()
Rs Racing Garage
araba griyse pianoblack bence çirkin duruyor bi kaç araçta görmüştüm. Bence carbon grinin bi tonu olduğu için fazla gözü tırmalamaz ben carbon yap derim..
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
yok mu fikri olan hala kararsızım
Rs Racing Garage
biz aracı sedefli fümeye kaplatmıştık difüzör ü pianı aynalar piano aracun icindeki ahşaplarıda karbon yapmıştık
folyo carbonda mat duruyo ve modası geçti bence dıs kısımda piano black daha canlı duruyor
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
canlı bir örnek görsem :S
böbrek + çıtalar + spoiler piano black yapayımda yapılmışmını görsem tabi kesin karar wericem. yaptıktan sonrada apaçi gibi durmasında
Rs Racing Garage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)