Selam Arkadaşlar,
Aracım 2000 model passat yeni tanıştığım bi çoçuktada honda vardı bu 2006 ve sonrası yani güncel kasalardan ve daha çocukla muhabbet etme fırsatı bulamadan yola çıkma durumunda kaldık. İzmirde inciraltına gidelim dedik çocuğuda tanımadığım için arkasından takipedip öne geçmemeye çalıştım. Sonra baktım bu hızlanıyo agırdan bende hızımı artırdım sahil yolunda yine takipediyorum. Işıklarda yan yana durduk ben arabada 3 kişiyim oda 2 kişi yeşil yandı hafiften kaldırdım arabayı baktim yine basıyo bende yüklendim. Bu sefer 1 den 2 ye atarken vites kaçırdım arkada kaldım o an ama ne ayırıyo nede ben geçebiliyorum yer yer yavaşladığımız oldu arkasındayım bende önümüz açılıyor yine yükleniyoruz (arkalı önlüyüz bu arada) ama ara önce açılıyo sonra kapıyorum biraz ve sabit kalıyo biyerden sonra ne açılıyo ne kapanıyo.
Ben arabayı 1.8 i-vtec sandım böyle gidince oturunca hemen sordum 140 lık heralde diye 125lik demez mi ben şok oldum tabi. Benim aracım öyle yorgun bir araçta değil 2008 yılına kadar 45.000 km olan ve sonrasında bana geçince tüp taktırdığım 85.000 km bir passat ve düz vites bu arada araçta 18'' jantlarım var ,replika S3, 225 45 de lastiklerim. Hondanın üstünde de beyaz bir 18'' lenso marka jant olması gerek.
Hala daha aklım almıyo bu işin nasıl olduğuna tamam arabam 11 yaşında ama öyle yorgun bi araba değil. Bir roccoyla denk gelmiştim altın yolda geçe geçe bir hal oldum (passatda ben tektim, rocco 3 kişiydi) en son liman ışıklarında yanımda bile durmuyodu dayanamayıp sormuştum kaçlık diye 122hp lik olduğunu ögrenmiştim.
O hondayla malesef bidaha deneme şansım olmadı görüşmedik. Benim aracımdamı bi anormallik var yoksa o honda mı baya iyi gidiyordu.