forumda aradım sanırım verilmemiş.
(HD) GT-R Switzer P800 vs Hayabusa (0-300 Kmh) - YouTube
forumda aradım sanırım verilmemiş.
(HD) GT-R Switzer P800 vs Hayabusa (0-300 Kmh) - YouTube
barnak bassam olurmu ?
Bole bısey olamaz r34 nası yukluyse hayabusa hıc bı suratta yanına gelemıyor hep arkasnda kalıyor ıste son nokta dıye buna denir..
Life is just a dream on the way of death!
evet çok iyi yürüyor gtr fakat hayabusayı kullanan vatandaş dakika 2.deki rollde düzgün gaç açabiliyor sanırım.. birde 4.dakikada hayabusa önde ve nedense her rollde gtr önce basıyor gibi geldi bana.. her ne kadarda olsa 300km süratlere gelindiğinde her türlü gtr net net geçiyor.. ama bu gtr hayabusadan hızlı değil bana göre .. jokey çok şey değiştirebilir![]()
Kendini büyük gören yahut kibirli kibirli yürüyen kimse Allah'ın huzuruna, Allah kendisine gazablanmış olarak çıkar" (Ahmed b. Hanbel, II, 118).
daha once verilmişti GT-Rnin başka videolarinida koymuşlardi hatta noss basip geçtiğini ortaya cıkartmiştik![]()
![]()
o motoru versin bana hiçbişekilde 300 e kadar gecemez beni bu kadar netheleki şöyle 100 gibi falan bi roll yapsa üzerim o gtr ı
![]()
Dragtimes.info: Jeep Cherokee SRT-8 vs Porsche Cayenne Turbo - YouTube
16.ve 22. sanıyeye DİKKAT!!! Gerisi tefaruat
Buarada motorun gecmesı gerekıyor en azından 250 lere kadar ama at sahıbıne gore kısner...
hayabusayı kullanan jokey bencede saglam deyil fakat hep önce gt-r kalkmıyor hayabusa kalkışlarda geç kalıyor.
Birde gt-r 320 in üstüne cıkıyor ve hala gideri var haliyle gt-r her türlü saplıyor
Haticede güzeldirde netice en önemlisi::
![]()
Bu GT-R Başka birşeyEtkileyici bir alet... Hayabusa'da çok etkileyicidir özellikle Turbo olanı
GT-R Ciddi anlamda yüklü olsa gerek ama Hayabusa'da olan jokey pek bi sessiz![]()
(HD) Nissan GTR vs Kawasaki ZX-14 - YouTube zx 10 kullanan arkadaş acemi galiba hayabusacı gibi![]()
bu ruslara motor sürmeyi öğretmek lazım zx14 cü yarışda değilde sanki sahilde gezer gibi bi havadazaten denk getirip basabildiginde rahat geçiyo ki zx14 yeni hayabusadan yavaş bi motor yeni hayabusanın şöförü ne kadar acemi varın siz düşünün
![]()
cihazlar fena...
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)