Peugeot 206 2.0 RC 2005 Model 18.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 56928241
Araç hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa fikirlerini almak isterim..
şimdiden teşekürler
Rizeden gelmiş ist'a deniliyor
Peugeot 206 2.0 RC 2005 Model 18.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 56928241
Araç hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa fikirlerini almak isterim..
şimdiden teşekürler
Rizeden gelmiş ist'a deniliyor
rizeden gelen arac ise kazası var kardesım bılddıgım kadarıyla o arac pert olmustu hatta 15 milyara satılıktı kazalı halıyle hafıften toplanmıs o arac ıse kazası var jantlarının üst kısımları siyah renkllı boyalıydı
Kardeş zaten İstanbuldasın bence kulaktan dolma bilgilerle karar verme kaç gündür bu konu tartışılıyor zaten tamamen emin olmak için birkaç yere baktır sonrada içine sinerse al derim hadi hayırlı olsun![]()
ben kulaktan ddolma bılgıyle bıse demıyorum yanlıs anlasılmasın arac o arac ıse %100 kazalı 15 milyara bı ara satılıyorddu siyah jantlı üstü 206 RC jantını boyatmıs üstünü siyah halde o arac ise kazası var ben kımsenın lafıyla bıse demem kardesım kendı gozumle resımlerını gordum o arac ise kazalı ben bu arac kesındır demıyorum o arac ise kazalıdır rizedeki olan
206 gti parasına 206 rc. direkt soru işareti. bir de maraşta 18bin'e satılan bir rc vardı, onun bunla ilgisi var mı bilmiyorum.
BBK90 CORSA OPC
aracı çok iyi biliyorum sag önden kazalı triger kayışı atlamış olan araç hatta sag ön jant ta kırık vardı kaynak olacak durumdaydı ama .. istanbuldan satılıktı kazalıykende .. sigortadan alınmıştı araç .. hatta ben alacaktım 1 gün ile kaçırdım parayı ayarlayamadım .. ama toplayan becertememiş gibi sanki ............
sıkıntı yok ozaman güzelce bı baktırıp ettirirsin sorun olmazhayırlısı olsun sımdıddden herseyın
evet buyuk ıhtımal o arac kardes rizeden istanbula giden kazalı ılanı vardı hatta baya kötüydü sonra biraz toplayarak 15 mılyara satılık yaptılar falan aynen alan adam toplayamamıs araba bı tuhaf duruyor ızgaralar falandelikanlı gıbı dese kazallı aracım boyle boyle o fıyata gene satılır ama adam degıl işte
kardesım bu sıyah olan arac kaazalı yanı emınım kazalı onu alcagına kadar bu aracta kazalı gel bunu al derım sahıbıyle ben gorustum arac trabzonda sahıbının babası cıkıyor telefona anlatıyor sase numarasından ben sorgulattım 8 tane hasarı gorunuyor adamın anlatıkklarının hepsi dogrudur arka bagaj kapağı ön tampon yan hava yastıgı ön hava yastıgı alltan egsoz full degımıs alt takımı jant amorsitör falan bunlar degısmıs dedi Peugeot 206 2.0 RC 2004 Model 18.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 57276548
ya ben bu mılletı anlamıyorum bıraz önce aradım dedım arac kazalı alınmıs rızeden yok ya dıo kazası falan 3 parca boya var dıo bak dedım kredı cekıcem gelıcem yanına arabada sıkıntı cıkarsa ıyı olmaz dedım ya abı ıste sag camurluk degıstı sadece onuda ben yaptırdım surtmuştum arabayı dedı kapattım suratına![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)