yarın yağ değişimi yaptırıcam ama ıkı yağ arasında kararsızım castrol magnatec 10-4o ama sahtelerı pek çokmuş sahtesını nasıl anlarız
ıkıncısı mobıl 1 10 40 ben mobıl 1 10 4o bulamadım ınternette
arac civic .1. 4 is
yarın yağ değişimi yaptırıcam ama ıkı yağ arasında kararsızım castrol magnatec 10-4o ama sahtelerı pek çokmuş sahtesını nasıl anlarız
ıkıncısı mobıl 1 10 40 ben mobıl 1 10 4o bulamadım ınternette
arac civic .1. 4 is
www.honda-tech.com
Mobil1 serisi tam sentetik seridir. Tıpkı Castrol Edge serisi gibi... Mobil1 serisinde 10w-40 yok. Mobil Super serisinde Super 2000 X1 10w-40 var. Tabi ki yarı sentetik. Onun yerine uygun fiyatlı Mobil Super 3000 5w-40 tam sentetik kullanabilirsin.
Magnatec'in sahtesi falan yok. Zaten yerli. Zaten yarı sentetik. Sahteye ne hacet...
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
TEG'de castrol magnatec 10w-40 tam sentetik kullanıyordum ben, tavsiye ederim.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
ben eskı aracıma 10 40 castrol magnatec alıyordum.. sımdı mobıl 5 40 kullansam motora bı sıkıntı cıkarmazmı alhalal arkdslar mobıl 1 10 40 kullanıyruz derdı hep yada tam veya yarı sentetık derken kafam karıstı gece gece anlamıyor beynım![]()
www.honda-tech.com
Kalite olarakta averajdır tam sentetik yağlara kıyasla, standart ve sakin kullanılan aile tipi araçlarda bile 7-8.000 kilometreden sonra performans bakımından ciddi düşüşler hissedilir. Bunu tam sentetiğe geçip 10.000 km devirdikten sonra kesin olarak fark ettim.
Devir çeviren ya da özellikle sert kullanılan araçlarda ise pek önermiyorum bu sebepten
Mobıl s 10 4o alıcam bakalım![]()
www.honda-tech.com