normalde bu tür videoları paylaşmam.. sonuçta bi araba sitesi burası ama çok hoşuma gittiği için açtım konuyu. sen o şarkıyı al cover la flamenco yap bide böyle bi kıza söylet. helal walla ne diyim
http://www.youtube.com/watch?v=nScNDOMJlWI
normalde bu tür videoları paylaşmam.. sonuçta bi araba sitesi burası ama çok hoşuma gittiği için açtım konuyu. sen o şarkıyı al cover la flamenco yap bide böyle bi kıza söylet. helal walla ne diyim
http://www.youtube.com/watch?v=nScNDOMJlWI
söyleyen kız ve sağdaki gitarist.. onlar ikizler.. ve benim kuzenlerim oluyorlaryakında albümleri çıkıyor.
facebook diye bi site war ya mustafa, orda birinin duwarında gördüm, dünden beri 100kere dinledim "biz de gitar mı çalıyoruz bee" diye diye.. biraz da siz dinleyin dedimses de gitarlar da cover da çok başarılı bence
hadi ya, vidoyu gönderenin üye bilgilerinde Ankara yazıyodu. eğer senin kuzen ankaradaysa sorar mısın bi zahmet nereye gitmiş Flameno gitar için?.. koca ankarada bi tane kursunu bulamadım
video etrafta yayıldığı için sağda solda görünüyo tabi.. onlar istanbulda yaşıyolar.. vidyoyu kendileri koydu youtube a.. işte şimdi albüm için stüdyodalar.. ya şöle diyim onlarda bu iş küçüklükten bi ilgi olarak var.. kendilerini geliştire geliştire geldiler bu hale.. dahada çalışmalarına devam ediyolar.. ispanyaya gittiler bi ara.. orda işin temelinin olduğu yere yani.. ordada kaldılar baya.. falan filan derken böle yani..
waybe ıbo nun soledıklerı yakında operada felanda calar gercı pavorottıde kım dıdoudu ıbo ama buda gzl olms tebrıkler walla![]()
Super yaw, ses inanılmaz olsaymıs... Albumun ısmı nolcak acaba? Cep telefon melodimi değiştirdim yuw...![]()
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
Çok güzel olmuş oldukça başarılı bence.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
çok gzl olmuş başarılı bir çalışma![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)