User Tag List

4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Pioneer Keh - 8600 veya 9700 lerden temin edip tesisat yapmak istiyorum

mrtzihni
    Misafir

Exclamation Pioneer Keh - 8600 veya 9700 lerden temin edip tesisat yapmak istiyorum

Arkadaşlar Merhaba .. Bugun Skoda'nın efsanelerinden 120L'ye sahip oldum ... Araştırdıgım kadarıyla fazla uzerinde oynama yapılmayan arabalardan biri diye uğraşmak istiyorum arabayla .. Pioneer Keh - 8600 veya 9700 lerden temin edip tesisat yapmak istiyorum ama herhangi bi fikrim yok nasıl bir sistem olucağı hakkında .. Bütçem 1000 - 1250 TL arası .. yardımcı olursanız sevinirim .. iyi yorumlar !

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Bold(kalın) yazmak yasak

BRETE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merhaba, 9700 pioneer in en kral teyplerindendir fakat her güzelin bir kusuru vardır bunlarda ekran florasanı çok çabuk bitiyor ekran çok büyük olduğundan dolayı fakat dsp menüsü ile gerçek müzik keyfi yaşarsın fiyat olarak sahibinden.com da 300 lira birde kafa motorlu olduğu için arıza riski yüksek ve kafa filmi kolay bulunmaz

8600 ise kafa motorsuzdur tek derdi kafa filmi bulursan 3-5 tane yedek al tanesi 5 lira falan bunda da ekran florasanı var fakat daha uzun ömürlüdür fiyatı 150 lira civarı bunların en iyi arkadaşları cd-ub100 dür usb den müzik dinlemek 8600 ile paha biçilmez buda şu an 200 lira 904 anfi ise bu teyplerin ilacıdır bunlarda 150-200 arası component inifinity cs6510 tavsiye ederim tonları çok güzeldir bass sana kalmış bişey alpine yumuşak tonlu çalar jbl kicker tarzı bass lar serttir aklıma bunlar geldi merak ettiğin bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım.
    Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar

y.güner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teyp için pm yollandıı
    34 S 5524 rocco
    61 KE 451 rocco
    34 ZNR 51 s2k
    34 NVG 46 s2k
    34 VB 8343 s2k
    34 JN 5261 s2k

YASİN GÜNER !!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)