User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
29 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Aracıma Yaya Çarptı...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Aracıma Yaya Çarptı...

Bugün başımdan geçen bir olayı sizlerle paylaşmak istedim.
    Yaya geçidinde durup yayalara yol verdim, sağına bakarak çapraz koşu yapan bir yaya (ben solunda duruyorum) aracımın sağ tarafına çarparak aynamı kırdı, çamurluğumu ezdi ve bişey olmamış gibi kaçmaya kalkıştı. Hiçbir şeyi olmayan bu yaya polisler gelince sekerek yürümeye başladı, sağını solunu tuttu ve bişeyi olmamasına rağmen ambulans çağırttı olay yerine. Şahidimiz de var durup yol verdiğimizi gördü. Emniyette ifade verdik vs. arkadaş benden şikayetçi olmuş aracıyla bana vurdu demiş biz de olan biteni anlattık hasarımı ödemesi durumunda uzlaşacağımızı belirttik. Etraftaki kişiler haksız olduğumu söylemekte iş uzar mahkeme vs. binbir şeyle uğraşırsın dediler. Başından buna benzer bir olay geçmiş birisi varsa beni bilgilendirirse sevinirim. Yapmamız gereken başka şeyler veya bu konudaki prosedür hakkında...
    Teşekkürler.

_FaRuK_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herhalde ılk temasda hıssetmemıs olabılır sonradan acı duyulabılır nerden bılıyorum babamın basına geldı ıst da taksımde aynı senın anlattıgın gıbı su an mahkemelıyız bızımkı cok uzattı ve babamda sıkayetcı oldu yalancılık yapıyor dıye sıkayetcı olun yalan dolan ısten dolayı para alıcak yaa verın sızde

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun.

Yaya geçidinin, sizin aracınızın yaya geçidine göre konumunun, olay yerinin diğer açılardan detaylarının fotoğraflarını çektiniz mi? Mahkemede şahitlik yapacak kişiler ve bunların iletişim bilgileri var mı?

Polis tutanağından sonra şikayetiniz savcılığa ulaşır. Savcı gerek görürse dava açılmasını talep eder. Tüm fotoğraf, şahit vs ayrıntıları mahkemede hakime sunarsınız.

Bu sırada aracınızın tamiri için yapacağınız tüm masrafları faturalandırarak, fotoğraflayarak saklayın. Aracınızın tamiri için işinizden izin almanız gibi ilave durumları da belgelendirerek tazminat talep edebilirsiniz. Aracınızda oluşan değer kaybını da talep edebilirsiniz(ama bilirkişi raporu istenir).

Maalesef zorlu bir süreç bekliyor sizi.
    Your car is your story. So don't let someone else write the book...

fa'R'uk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olay ışıklarda olmuş muhtemelen mobese veya işyeri kamerası vardır diye düşünüyorum tekrar olay yerine gidilip onlara bakılabilir varsa zaten iş çözülür yoksa Allah yardım etsin

Bone-crusheR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar acıklamıs muhakkak mbese vardır sahit mobese yeterli olacaktır kazanırsan bide sen ona dava acarsın sahtekarlıktan işimden kaldım zarar ettim vs gibi

akay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun işin zor..adam koşmamış resmen ölümüne dalmış demek arabana. ayna neyse de çamurluk ezilmesi falan acaipmiş..

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benzeri basıma geldi geri geri aracımı park ederken kızın birisi aracıma çarptı kaldırıma düştü dizini carpmıs götürdük hastaneye orda baktılar daha buyuk hastaneye yonlendirdiler ambulansla gitti.kamu davası oldugu için mecbur ifade vs verdik.
    sonrasında bu gerizekalı kız beni şikayet etmiş ambulans param ve diz muayne için 150tl param gitti bana carpan beni bidaha aramadı sikayetciyim die mahkemeye gtimedim 2. seferden sonra haklı bulunmusm dava düşmüş.
    şimdi o kızı görsem üstüne sürer bilerek çarparım.
    bana carpıo yere düşüyo insanlık görevi hastaneye götürüyoruz 2 saat ilgilendik giderken sorduk bişi varmı yapabilceğimiz annesi yanındaydı yok saolun dedi polise gittik anlattık durumu zaten karakol önunde oldu butun esnaf gördü sucsuz benim kız bana carpıo buna ragmen sikayet etmiş.a.. zillisi sanki telefon verdi de beni bidaha aramadı demiş benm numaram herseyim poliste vardı orda emniyette meramı olan arardı aklıma geldi sinir oldum yine yaa..
    www.vava.cars
    Lapiztes mk7R

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok bahtsız bedevi olayı olmuş... Geçmiş olsun... Umarım en kısa sürede netliğe kavuşur durum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onunun gibileri yakalayıp yalandan topallayan kolunu bacağını kırıcaksın o olucak anlıycak millete takla yapmayı..
    Önden ok gibi arkadan b.k gibi

kadirsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Direk okuyunca aklıma ilk geleni ilk aklımdan geçeni yazıyorum;

sen arabalı o yaya olduğu için hep onu gözetecekler, sen haksız yere suçlandığın için için içini yiyecek vs. vs.

sen önce git o yayayı bir temiz döv, sonra paşa paşa aynanı çamurluğunu kendin yaptır, inan verdiğin para koymaz, için soğur.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bu tip durumlardan babam beni ehliyet almadan uyarmıştı. Git başbakanın arabasına çarp yayaya çarpma derdi. Bende Taksimde bir yayanın topuğunun üstünden geçmiştim ama yaya benden hızlı gidiyordu beni geçmeye çalışırken önüne çıkan başka bir yayanın yanından geçmek isterken ayağını tekerimin önüne soktu. Aldım götürdüm Taksim İlkYardım'a özür diledi felan dalgındım felan filan dedi. Sigortalıyım ben dedi 5 kuruş elimi cebime attırmadı. Çok mütevazi bir esnaftı sadece şehir dışında işi varmış oraya gidemiycem dedi yardımcı olayım dedim kabul etmedi. Ama gel gelelim hemşire deftere trafik kazası diye yazdığı için hastane polisi aldı beni karakola götürdü adam şikayetçi değilim demesine rağmen. Kamu davası hesabı saatlerce karakolda bekledim. Savcının telefonda salın demesiyle evime yol aldım. Hayır ertesi gün arife idi bi kal dese bütün bayram nezarette kalıcaktım.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

deniz06
    Misafir
    valla garip biolay nasıl ispat edilecek adam carptım demiyo carptı diyo bi yanıltma var bi nevi yalancı şahit gibi bişey çıkmaz ugraştırır gibi,,, benim arabayada torosun kapısı carptı park etmiş adam araçtan inerken kapıyı acıyo ayna pert ben bi adama baktım bi arabasına bi memleketine topram özür dilerim dedi bastım gittim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cevaplarınız için teşekkürler. Olaydan sonra o sinirle baya tartıştık zaten adam neredeyse babam yaşında ve başta da dedi ben seni görmedim diye ama polis işin içine girince oram ağrıyor burama bişeyler oldu ambulans çağırın dedi ve ambulansla kontrole götürdüler. O da benden şikayetçi oldu. Orada ifade vermiş kim bilir ne söyledi. İlginçtir ki ülkemizde trafik ışığı olmayan tek memleketimizdir sanıyorum Sinop, bu da düşündürücü. Ama iyi ki mobese vardı olayın olduğu yerde ve ben her şeyi detaylı olarak fotoğraflandırdım. Kaza sırasında yanımda olan kuzenim haricinde çevreden de olayı gören şahitlerimiz var. Polis memuru da şu an şüpheli durumundasın yayanın karıştığı kazalarda durum budur dedi. Biz şahitlerimizle ifademizi verdik yarın kaza raporu vs. çıkacak ne olacak bilmiyorum.

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende okuluma giderken kederli kederli yürüyordum birden bişeye çarptım dalgınlık hasanpaşa kadıköy de bir yıkamacının önünde önce çift kaliperli fren disklerini gördüm ne lan bu dedim kafamı kaldırdığımda Maybach olduğunu gördüm sonra hemen uzaklaştım tabi.
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

131mirafiori - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaya değilde bizim 206 ya bisiklet çarpmıştı ön sağ çamurluktan o 206nın ön sağ çamurluğu komple göçmüştü o günden sonra soğudum zaten pecodan...

Yaya her zaman korunuyor bu böyle yapıcak bir şey yok ne yazık ki...
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    itin köpeğin maskarası değil, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin bekçisi, askeriyim.

maxpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaya her zaman korunur eğer anlattığınız gibiyse ve şahitleriniz varsa korkmanıza gerek yok

GTCihad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun ... bende geçen hafta maltepede geri geri giderken birden koşan bir yayaya çarptım sağlam çarptım ama adam düştü kaldırdık baktık bişey yok gönderdik iyi adam çıktı sağolsun şansımız varmış Allah korudu

ToNy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne enteresan insanlar var şu dünyada, Geçmiş olsun...

Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk önce çok geçmiş olsun.Şimdi düşünüyorumda bu yabancılar yolda giderken normal şekilde niye devamlı kameralarını kayıt alıyorlar diye aslında haklılar.Şimdi araçta sesli kayıt yapabilen bir kamera olsaydı senin orda durduğunda açı kurtarmış olmasa bile zaten aynayı kırmış çamurluğu ezmiş illaki bir ses çıkmıştır gösterirdin polise hiç bir şey yapamazdı.Para koparmak için böyle şeyler yapıldığını duymuştum.Sonuçta öyle yada böyle yayaya çarptığın için sen suçlu olduğundan aman uğraşmıyım bir miktar para veriyimde sussun diyorsun başıma iş açmamak adına.Ben ciddi anlamda düşünüyorum şu kamera işini artık başımıza bir iş geldiğinde haklıyken en azından hakkımızı arayabilelim.Sonuçta mahkemeye delil olarak verilebiliyor bu tarz şeyler diye biliyorum.Tekrardan çok geçmiş olsun.Bir kaç gündür düşündüğüm bir şeydi konuda üstüne gelince paylaşmak istedim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)