selamlar
czt'e bow takmak istiyorum fakat problem çıkarıyormuş(takma diyorlar ama çuff sesi duymak istiyorm)
bonalume kit haricinde bi çözüm yolu arıyorum
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
selamlar
czt'e bow takmak istiyorum fakat problem çıkarıyormuş(takma diyorlar ama çuff sesi duymak istiyorm)
bonalume kit haricinde bi çözüm yolu arıyorum
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
valla abi ben izmirde kendim kuzenimin aracına uygulamdım çokta güzel oldu hatta yanlıış hatırlamıorsam istanbuldan bir kaç kişi daha bow taktı
www.egeturbo.com
Turbo asker
Dizel bov u gibim takılınca sorun olmuyomuydu neydi bende ole bi sorun hatırlıyorum sanki ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
-Evet bende ilk YSK'da sorun cıkardıgını biliyorum sanırsam ..
bonalume kit takıp sorun yaşayan duymadım.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
şuan için bonalume almak bana gereksiz geliyor başarılı bi kit olduğu duydum ama ondan önce almak gereken şeyler var arabaya
YSK ve LKR de vardı sanırım bov onlar nası bağladılar yoksa limp mode da mı dolaştılar
bi alışveriş sitesinde YSK'nın eski sahibi bu konuya değinmiş ordakiler de czt'nin turbo çıkışının farklı olduğunu,selenoid kullanarak sorunu çözebilirsiniz demişler ordan da bişey anlamış değilim
yurtdışındaki bi colt forumunda amcam collins bov ve blitz induction kit takmış lambanın yandığını fakat limp mode a geçmediğini söylemiş resimlerini koyuyorum...
![]()
http://www.techturkey.com/forum/show...highlight=colt
LKR 'de bov yazmıyor.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
eyv.hoşbulduk
olm ailem evoya izin vermiyor czt de benim için gayet ideal,harçlkları biriktirdik biseyler yapmayı düsünùorm,bazı şeyleri de yapıcam da ne arabaya plaka nede arabayı magazadan çıkarabildk![]()
hayırlısı ne diyim
konu sapmasın selenoid hakkında bilgi alabilirmiyim?nası bişey?nerden bulabilrm
bence bi beşyol yapıp volkan abiyle görüşelim derim, yada ben cepten arıyım sana bilgi veriym.Parça sorun deil bizim m3ün şanzumanda kauçuk takozu parçalanmıştı parça TR'de bulunamıyodu almanyadan getirmişti 1 haftada.parçayı getirttiririz ama bilgisi varmıdır parçayla ilgili sormamız lazım...
Selamlar...
Bu konuda detaylı bilgisi olan arkadaşların paylaşmasını rica ederim...
coltclub.eu de takanlar gordum, bir markanin vardi, ama arada ariza isigindan dert yaniyorlardi.
Bonalume de bu dert yok, ama sesi kedi tislamasi gibi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)