Cok yakin arkadaşim kardeşim askere uğurladim dün gece ve giderken bana moruk benim arabaya güzel espirili bi sticker ayarla ve yapiştir dedi.
Ben o şimdi asker, askerin emaneti vsden başka bişey görmedim yardimci olabilirmisiniz
Cok yakin arkadaşim kardeşim askere uğurladim dün gece ve giderken bana moruk benim arabaya güzel espirili bi sticker ayarla ve yapiştir dedi.
Ben o şimdi asker, askerin emaneti vsden başka bişey görmedim yardimci olabilirmisiniz
Aslinda okuyom ben ya stickerini biraz editleyim askerim ben ya olarak değiştirecektim sonra cok mu saçma olur diye vazgeçtim![]()
asker vurulunca ölmez,unutulunca ölür....
www.honda-tech.com
kızlarda size emanet
-----
20 Yıllık filme, 15 ay reklam![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
www.honda-tech.com
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
bence kendi resmini bir folyoya bastırıp arka camı kaplatın çok ilginç olurhellaflush tarzında birşeyde yapılabilir
![]()
...
askerim :d
Bence cama takar ya bakkal amcalar Cumaya Gittim gelicem die Sende Askere Gittim gelicem levhası yap![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)