Nissan 200SX 1.8 Turbo 1992 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 58263150
araç hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum
Nissan 200SX 1.8 Turbo 1992 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 58263150
araç hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum
aynen 7. caddede bende bir kaç kez gördüm yanlış bilmiyorsam procar engin diye birinin araç eskidende subarusu vardı sanırım gc8. Çoğu kezde güzel bahçede duruyorlar. Gayetde hakkını verip doldura doldura yan yan gidiyor.Gidişi açılı yanlayışları güzelde teknik bilgiye sahip değilim
arabayı bilmemde s13 için bu fiyat cok gibi.
araba bnm mahalleden samimi bi arkadaşımın aracı yukarda arkadaşın söylediği gibi engin ismide araba engine geçeli 2 ay bile olmadı zaten engine geçti çok rahat 1 ay falan sanayii de yattı motor yapılması için subaru gc8 verdi bi oto yıkama bi de bu arabayı aldı maliyeti ortada yanikasa olarak bu araba da çoook eskilerden beri bu haldeydi piyasaya yeni çıkmış yada nadir güzel kuponlardan değil (şahsi fikrim)...fiyat konusuna gelinede diğer arkadaşlara katılıyorum sıradan bi s13 için çok para... ama araba hakkında ciddi düşüncen varsa elimden geleni yaparım bilgin olsun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)