Merhaba arkadaşlar 5kişilik bi aileyiz sedan almayı düşünüyorumda yol tutuşu, konfor, sağlamlık açısından hangisini önerirdiniz 50.000Tl bütçem var temiz bir ikinci el veya sıfır düşünyorum
Ford Focus, Opel Astra, Toyota Corolla, Chevrolet Cruze
Chevrolet Cruze
Ford Focus
Opel Astra
Toyota Corolla
Merhaba arkadaşlar 5kişilik bi aileyiz sedan almayı düşünüyorumda yol tutuşu, konfor, sağlamlık açısından hangisini önerirdiniz 50.000Tl bütçem var temiz bir ikinci el veya sıfır düşünyorum
Ford Focus, Opel Astra, Toyota Corolla, Chevrolet Cruze
Bunlar arasindan Focus tercih ederim. Hem konfor, hem surus zevki olarak ,hem de ailede 3 focusla tecrube ettigimiz kadariyla sorunsuzluk olarak genel degerlendirince cok basarili.
O zaman onlarla ugrasmaniza gerek yok ki. Alin bi tane insignia 1.6 turbo, digerleri arac degil onun yaninda.
Bizim akrabamızda ford focus var görsel olarak iç donanım olarak çok güzel bi araç yaklaşık 6 aydır kullanıyo bi sorununu şikayetini duymadım tabi birazdan zevk ve amacına uyması önemli ben focus derim.
Kesinlikle focus öneririm yol tutuşu ve konfor olarak bunlara göre üst seviyede çok memnunum focustan
Teşekkürler arkadaşlar Cruzeden vazgeçtim sanki,
Focus, Astra ve Corolla arasında kaldım
neden sıfır almıyorsunuz bu parayla..ford toyota honda modelleri olabilir
Ornek :
Honda Civic 1.6 Elegance 2009 Model 36.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 57510693
İlk gordugum ilan bu, yoksa bir ozelligi var diye secmedim. İnsignia zaten aile arabasi. Hatta tam da aile arabasi. Yakit degerleri de anormal degil. Sehir ici 10,7 sehir disi 6 lt. En basitinden az yakiyor denilen fd6 honda civic otomatige bakin sehir ici 10 lt sehir disi 5,4 lt. Ustelik arada 300 kg fark var. Benim arac da 9 kusur lt sehir icii. Yani abarti yakmiyor. Guvenlik, performans, yol tutus, konfor zaten bu arabalarin hepsinden ustun zaten..
honda güzelmiş
Arkadaşlar dizel düşünüyorum ve seçimlerim arasında Astra veya Focus ön planda full araba almak her zaman tercihim 2.el focus astra veya corolla alıcam sizin görüşlerinizi merak ettim ve konuyu açtım insigna ve honda tercihlerimde yok malesef![]()
09' model corolla d4d sahibi olarak,focus tercih edin derim.
Şöyle x paket titanium 1.6 tdci focus miss olur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)