2 araç arasında kaldım POLO GTI ve OPEL CORSA OPC
fiesta sportumu satıp bunlardan birine terfi etmeyi düşünüyorum.Kullanan varmı bunlardan birilerini.
2 araç arasında kaldım POLO GTI ve OPEL CORSA OPC
fiesta sportumu satıp bunlardan birine terfi etmeyi düşünüyorum.Kullanan varmı bunlardan birilerini.
Polo gti'yi yakından inceleme fırsatım oldu. Kısa da olsa kullandım. Böyle bi araç yok diyorum fiyatını kesinlikle sonuna kadar hakediyor. Gerek DSG'nin 180 hp ile buluşması gerek yol tutuşu , fiyat - performans açısından bakıldığında da çok makul görünüyor. Polo GTI , daima aklımın köşesinde bulunan bir otomobil.
OPC çok daha özel ve güzel. Fiyatlarda seçime önemli bir katkı sağlar. Fiyatlar ne civarda.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
OPC yi test etme şansım oldu pistte.Gerçekten giderli bir araba.Ama fiyatı 55 Bin Polo 47 bin Liste fiyatları bu daha ben aracımı kaça satıcağımı bile bilmiyorum
Çakma gti'ler rahatsız ediyorsa tek kapılı bir gti tercih edilebilir. Sonuçta şuan kullandığınız araçta tek kapı , size zorluk yaşatmaz.
Bu arada liste fiyatı 47 ama en boş hali. Türkiye'ye o şekilde getirmiyorlar. Full , panoramik cam tavanlı ağzına kadar dolu şekilde (2012) 55 bin lira civarına geliyor.
panoramik cam istemiyorum.55 bin'e geliyorsa GTI almam,opc alırım.Yarın ben bayilere bi gidim en iyisi...
2012 fiyat listesi diyor burda.Volkswagen Türkiye : Polo GTI
OPC ezer, nokta. Hele mavi renk ve guzel bir egzozla, aman amanEmre'nin aracinin sesi harikaydi, ozledim valla.
Kesinlikle opc derim.Neredeyse emsalsiz araçlar.Opc mavisi almamak olmaz.Sadece rengi için bile alınır.Opc saygılar.
Polo GTI vs. Corsa OPC - YouTube
Güzel video olmuş
İç ve dış dizayn dersek corsa opc derim.
Gidiş olarak corsa tork ve hp bakımından yüksek olmasına rağmen sanırım polonun 0-100 gibi değerleri daha hızlı gibi.
Yakıt tüketimlerinde polo her türlü daha az yakar gibi geliyor,bu konuda tamamen corsayı bilmeden yorum yapıyorum ama
Fiyat olarak 47/55 gibi bir fark varsa polo derim 8 bin farka değmez bence,hem corsanın kasası ne zaman değişir o da var.
Ama fiyatlar eş olsa ben corsa derdim opc daha bir hırçın ve daha nadir![]()
psn: DAGHAN26
kesinlikle opc derim bence
cnrsrn:
195 40 16 yı bi koycan
harbi nokta
turgay.ozgur:
böbrek taşınada birebir olur
çukurlarda dökersin
ameliyatsız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)