Aracımın plakasını değiştirmek istiyorum. Yardımcı olabilecek olan var mı ?
Aracımın plakasını değiştirmek istiyorum. Yardımcı olabilecek olan var mı ?
Bu işi kaç defa düşündüm pek bilgim yok ama ilk önce şuanki plakayı satıp yeni plaka almalısınız ve onay gelmesi lazım galiba çok uzun iş büyük ihtimalle bilgilendirilirseniz vazgeçersiniz..
Bosta plaka varsa kendin de yapabilirsin Kaan, nasil alindigini mi ogrenmek istiyorsun yoksa 'yardimci' olacak birini mi ariyorsun illa?![]()
o iş insanı usandırıyo diye biliyorum kaan ama doğru kişi her şekilde halleder yapan biri vardı galiba burda
En kolayını söylüyorum. O boşta plakanın bağlı bulunduğu karakolun semtinde ikametgahı olan tanıdık güvenilir birisine noterde satış veriyorsun. Satış verirken alan kişi plaka değişim istediğini söylüyor. Yeni kanun sebebiyle 34 plakalar arasıda değişim olabiliyor şehir dışına satmaya gerek yok. Sonra alan kişi artık karakol kaç para istiyorsa bağış yada bağışsız istediğiniz plaka ile aracı üstüne geçiriyor. Daha sonra sana geri satıyor arabayı. Ama bu sefer alırken noterden plaka değişimi istemiyorsun. O plaka ile geri alıyorsun.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bildiğim kadarıyla... İstediğin plaka hangi trafik şubesindeyse, ruhsat sahibinin ikamet adresini oraya aldırması gerekiyor. Daha sonra trafik şubede büyük ihtimalle yetkili biriyle görüşüp ''bağış'' yaptıktan sonra plakana kavuşuyosun![]()
"K" harfi nereden veriliyor? En son Fatih'deydi bildiğim kadarıyla. Değişiklik oldu mu?
tarık gerekeni yazmıs eğer para varsa araya kimseyi koyma git çal başkomserin kapısını anlat durumunu bide sıkı pazarlk et bitir işi.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Yardımcı olabilecek biri yokmu![]()
K yı bahceli evler veriyor. diye duymustum gecen aksam.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)