Bu canavarda kardeşimin![]()
![]()
Maşallah 2 arabada iyi ama Civic çok basık gibi duruyor sanki Allah kaza bela vermesin
İki aracada maşallah. Civicin basıklığı baya bi hoşuma gittiAma öndeki duffy yazısı bozmuş bence
Yorumlarınız için teşekkür ederim öndeki duffy yazısını söktük zaten benzin kapagının oraya duffy yazdık![]()
Maşallah.
Fakat gündüz farları ve jantlar gözü tırmalıyor. Orijinal farlara dönseniz çok daha şık olur. Bir de aracın önü arkaya nazaran havada gibi duruyor fotoda.
evet zaten havada suan spor yayları söktük konforlu gelmedı ve arka tampon kasislerde sürtüyodu orjinal farları takmak iyi fikir aslında tesekkur ederım![]()
ızgaradan RR cıkmalı yazı zaten sökülmüş iyide yapılmış jantlar acil değişmeli bu araca takılıcak cok güzel jantlar var ve farlar orj olmalı bence.2sinede maşallah Allah kaza bela vermesin...
Sagolasın Ali jant işi aceleye geldi hiç arastırmadan direk taktık bunları senın önerdiğin bi jant varmı acaba
maşallah civic'in rengi özellikle çok hoşuma gitti ama far ve jant konusunda katılıyorum arkadaşlara![]()
Livestrong
masallah kazasız belasız kullanın
farlar konusunda arkadaslara katılıyorum, bide jantları 18 tercih edin bence, advanın bu modelını ben cok yakıstırıyorum
![]()
Evet far ve jant olmamış. Zaten kasanın makyajlanmasından sonra gelen farlar 10 numara. Maşallah diğer ayrıntılar çok hoş.
Kazasiz belasiz. Civic'i dun sabah ise giderken Nergis de gormustum. Ahh RR yazisi olmasa ve orj farlar takilsaymis ne guzel olur demistim kendi kendime![]()
Fusion35 ------> OnurD.
Maşallah.. Orjinal farlarınız gerek renk gerek görünüş açısından mükemmel.. Neden onu kullanmadınız? Bu ledli farların modası biteli 2 yıl oldu.. Orjinale dönün bence de..
RR logosu da iptal edilmeli bence..
arkası önden fazla düşmüş giibi duruyor. arkadaşların yazdıklarına katılıyorm allah kaza bela vermesn
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
maşallah kazasız belasız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)