User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
62 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: VE saxo vs Turbo ies

react1ve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

VE saxo vs Turbo ies

Bıraz dusundum de JGL ıle yuruyen fuat arkdsımzn TURBO İES ı araya tır sokms vıdeosunu ızleyen arkdslar warmıs..JGL rs VE saxo ıle denemelerınde 2 3 boy onde gıdıyor... ben dıyorm kı JGL ıle araya tır sokan ies,VE saxo yu nokta eder..Laflarım kesınlıkle ies ın sahıbı fuat kardesımze degıl! o araya tır sokturan arkdslara..bu konuyu acmamda kı sebepte ortalıgı karstrmak degıl tamamen merak etmem.bı de bu vıdeoları ızlesınler bakalım?
    Life is just a dream on the way of death!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araya TIR sokturan benim deneme videolarını gördüm de yazdım. Mamiye sorabilirsin. Bana bir lafın varsa bana söyle delikanlı. Ortaya laf atıp bırakma.
    IN BOOST WE TRUST

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araya TIR sokturan benim deneme videolarını gördüm de yazdım. Mamiye sorabilirsin. Bana bir lafın varsa bana söyle delikanlı. Ortaya laf atıp bırakma.
    üniversiteli geldi kaçın
    tırın markası scania

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34 ZY 8569-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üniversiteli geldi kaçın
    tırın markası scania
    turbo ies cidden çok hızlı gözümle gördüm jgl yide ben ve crm yaptı neyin ne olduğunu en iyi benim bilmem lazım değilmi??cok gecer jgl yi kardeşim iddaya hiç gerek yok.sözüme güvendiğini bilirim..kelalper nicli arkadaşımızda senden cok cok buyuk yaş olarak benimde arkadaşımdır az daha saygı arabalar için böle konuşmayın..azcık hassasiyet beklediğim tanıdığım için yazdım seni...
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeşilyurt
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim ne ve saxoyla nede jgl rs ile bir sıkıntımız yoktur jgl ile denedik doğrudur ama hiç bi zaman araya tır soktuk bilmem kaç boy oldu söyle böyle diye konuşmadık kimseyi kendimize cephe almak istemeyiz denediklerimizin bütün videolarını yakında siteye yukluycem 1 yada 2 araç daha kaldı hepsini yukluycem tüm denediklerimiz ile tamamen kardesce ve arkadaşca denedik yine söylüyorum isteyenle yine deneriz ve saxoda arkadasimiz jgl rs te maksadımız muhabbet sohbet tır a kamyona gerek yok bu arada araba hakkında konuşmalarınız tessekkur ederiz .
    C R M performance

samet_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı react1ve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bıraz dusundum de JGL ıle yuruyen fuat arkdsımzn TURBO İES ı araya tır sokms vıdeosunu ızleyen arkdslar warmıs..JGL rs VE saxo ıle denemelerınde 2 3 boy onde gıdıyor... ben dıyorm kı JGL ıle araya tır sokan ies,VE saxo yu nokta eder..Laflarım kesınlıkle ies ın sahıbı fuat kardesımze degıl! o araya tır sokturan arkdslara..bu konuyu acmamda kı sebepte ortalıgı karstrmak degıl tamamen merak etmem.bı de bu vıdeoları ızlesınler bakalım?
    adam tırda sokturur filoda sokturur bundan kıme ne kım neyın hırsında neyın pesınde saygı...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turbo ies cidden çok hızlı gözümle gördüm jgl yide ben ve crm yaptı neyin ne olduğunu en iyi benim bilmem lazım değilmi??cok gecer jgl yi kardeşim iddaya hiç gerek yok.sözüme güvendiğini bilirim..kelalper nicli arkadaşımızda senden cok cok buyuk yaş olarak benimde arkadaşımdır az daha saygı arabalar için böle konuşmayın..azcık hassasiyet beklediğim tanıdığım için yazdım seni...
    ya abi zaten öyle bi iddamız yokki maşallah gerçekten çok iyi gidiyo civic çok çok iyi alper abiyede gelice benim bi alıp veremedigim yok herkez burda benden büyük olan abimdir hiç lafım yok alper abi orda bana biraz ayıp etti de liseli fln derken neyse alper abi ben mezun olalı çokkk oldu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende gordum vıdeolarını hemde rollden gelır gelmez..kımse kafasına gore konusmaz bızde..o tırı cok merak ettık ıste bızde dıorz bıde canlı canlı gorsun mıllet..kımse gecemez dıe bı ıddaa pesınde degıl turbo bı aracla atmo rs ı kıyaslayan adamlar komık oluyor..hayır warsa bı alıp verılemeyen dırek soylensın dolaylı yollardan olmasın..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı samet_61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam tırda sokturur filoda sokturur bundan kıme ne kım neyın hırsında neyın pesınde saygı...
    hıc bı fıkrın olmayan konular hakkında yorum yapmak sana mı dustu? herkes ısıne baksın.bızı tanıyan tanır oturup kalkmasını da saygyı sevgıyı de ıyı bılırz tanıyan konusursa daha ıyı olr.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34tb9544 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim ne ve saxoyla nede jgl rs ile bir sıkıntımız yoktur jgl ile denedik doğrudur ama hiç bi zaman araya tır soktuk bilmem kaç boy oldu söyle böyle diye konuşmadık kimseyi kendimize cephe almak istemeyiz denediklerimizin bütün videolarını yakında siteye yukluycem 1 yada 2 araç daha kaldı hepsini yukluycem tüm denediklerimiz ile tamamen kardesce ve arkadaşca denedik yine söylüyorum isteyenle yine deneriz ve saxoda arkadasimiz jgl rs te maksadımız muhabbet sohbet tır a kamyona gerek yok bu arada araba hakkında konuşmalarınız tessekkur ederiz .
    +9999 ..ıste aracın sahıbı b sekılde konusmazken baskları tır sokturunca maalsf bole konusmak gerekıyor..belırttgım gıbı tamamen sızınle alakalı bı durm degıl bu..ies cok cddı yuruyor bız sadece gormek ıstedk grdk sımdı de ıstıyorz kı bı de saxo ıle gorelım nası olr?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hıc bı fıkrın olmayan konular hakkında yorum yapmak sana mı dustu? herkes ısıne baksın.bızı tanıyan tanır oturup kalkmasını da saygyı sevgıyı de ıyı bılırz tanıyan konusursa daha ıyı olr.
    aga burdan kavga çıkar ben kçar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gereksiz bi konu olmuş, ve vts- t-ies denemesi sadece sahiplerinin isteiğine bağlıdıro nlar isterse zaten dener
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turbo İes çi arkadaşlar dün yanıma geldiler gayet efendi ve seviyeli insanlar...Videoları bende izledim Turbo 1.6ies gerçekten şaka makinası gibi...
    Araç sahipleride lokum gibi insanlar.Ahmetide tanıyorum az çok.
    Deneme yapılcaksa konuya gerek yok iki tarafta istediği zaman istediği yerde basan insanlar.
    Deneme bahane zaten bence bu yarış olursa yarış sonunda burger veya mc te elde kahveylen sohbet paha biçilemez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    +9999 ..ıste aracın sahıbı b sekılde konusmazken baskları tır sokturunca maalsf bole konusmak gerekıyor..belırttgım gıbı tamamen sızınle alakalı bı durm degıl bu..ies cok cddı yuruyor bız sadece gormek ıstedk grdk sımdı de ıstıyorz kı bı de saxo ıle gorelım nası olr?
    Sorun yok bizi ne zaman ararsanız geliriz yanlız bu ara biraz zaman sikintimiz var 4 gecedir üst üste deniyoruz ewe 2 lerde girip sabah 7 de Dukkan acıyoruz. Ama yinede telefon numaram 05443405256 isteyen arasın illaki bı musaitlik bulur deneriz hiç bı zaman geçme geçilme maksadımız olmadı maksat sohbet edelim isteyen herkesle deneri önemli olan kalpler bir olsun
    C R M performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Turbo İes çi arkadaşlar dün yanıma geldiler gayet efendi ve seviyeli insanlar...Videoları bende izledim Turbo 1.6ies gerçekten şaka makinası gibi...
    Deneme yapılcaksa konuya gerek yok iki tarafta istediği zaman istediği yerde basan insanlar.
    Deneme bahane zaten bence bu yarış olursa yarış sonunda burger veya mc te elde kahveylen sohbet paha biçilemez
    Kanka sende oylesin Allah razı olsun sadece o polislerden korktuk hersey için saol
    C R M performance

fuatvts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim bu işe başladığımızda onu geceriz bunu geçeriz diye bi derdimiz yoktu sadece stock 1.6 iesten nasıl bi güç çıkar vede tamamen eylenmelikti ..denediğimiz araclarla videolar var fakat hepsi tanidiğımız çok efendi arkadaşlar ,kimseyle bi alıp veremedimiz yok yani maksat arabaların gidişini görmek..

by serçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gereksiz konularda şöyle cevaplar çok güzel oluyor

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka sende oylesin Allah razı olsun sadece o polislerden korktuk hersey için saol
    Polisler az kalsın kitliyorlarmış dostum

Ben indim bana baktılar baya bi sonra arkanızdan baktılar baya bi

Sanırım 5-10 sn geciksek oracıkta biçimine getirceklermiş

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)